Vahap Dabakan'dan O helikopter Bir Cihaz Yokluğundan Mı Düştü?

DİĞER 07.06.2017 - 16:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vahap Dabakan'dan O helikopter Bir Cihaz Yokluğundan Mı Düştü?

Vahap Dabakan'ın köşe yazısına konu aldığı, 13 Şehit verdiğimiz hava kazası ile ilgili önemli yazılar yazdı.

  13 Şehit verdiğimiz hava kazasında herkesin aklına gelen ilk soru o helikopter neden ve nasıl düştüğüydü. O bölgelerde bulunan yüksek gerilim hatları yani Enerji hatları büyük tehlike saçıyor. Peki, bunlara önlem alınmaz mı?  Helikopterlerle yapılan uçuşlarda enerji tellerine ya da insan yapısı bir başka engele çarpma çok sık olur. İnsan yapısı engele çarpmayı da, İstanbul’da 10 Mart 2017'de yaşadık. Eczacıbaşı Holding'e ait Sikorsky S-76 tipi helikopter Büyükçekmece yakınlarında TV kulesine çarpmış 7 kişi hayatını kaybetmişti...    Vahap Dabakan'dan O helikopter Bir  Cihaz Yokluğundan Mı Düştü? Yazının Devamını Okumak İçin Tıklayınız...
Vahap Dabakan'ın köşe yazısına konu aldığı, 13 Şehit verdiğimiz hava kazası ile ilgili önemli yazılar yazdı.

  13 Şehit verdiğimiz hava kazasında herkesin aklına gelen ilk soru o helikopter neden ve nasıl düştüğüydü. O bölgelerde bulunan yüksek gerilim hatları yani Enerji hatları büyük tehlike saçıyor. Peki, bunlara önlem alınmaz mı? 

Helikopterlerle yapılan uçuşlarda enerji tellerine ya da insan yapısı bir başka engele çarpma çok sık olur. İnsan yapısı engele çarpmayı da, İstanbul’da 10 Mart 2017'de yaşadık. Eczacıbaşı Holding'e ait Sikorsky S-76 tipi helikopter Büyükçekmece yakınlarında TV kulesine çarpmış 7 kişi hayatını kaybetmişti... 

 

Vahap Dabakan'dan O helikopter Bir  Cihaz Yokluğundan Mı Düştü?

Yazının Devamını Okumak İçin Tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.