Vakaların artış gösterdiği Denizli'de İl Sağlık Müdürlüğünden Horozlu Uyarı!

DENİZLİ 14.08.2020 - 15:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vakaların artış gösterdiği Denizli'de İl Sağlık Müdürlüğünden Horozlu Uyarı!

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, son zamanlarda il genelinde koronavirüs vakalarının artması nedeniyle sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla vatandaşları Denizli Horozu ile uyardı.   İl genelinde vakaların artması, Tavas İlçesi Akyar Mahallesi’nde Kovid-19 salgının artışı nedeniyle karantinaya alınmasının ardından vatandaşların maske, mesafe ve hijyen konusunda uyaran İl Sağlık Müdürlüğü, Çınar Meydanı’nda bulunan horoz heykeline fotoshop ile maske taktı. Resim ile birlikte karikatürize edilen görselle horoz konuşturularak vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymamaları durumunda öterek uyutmayacağı vurgusu yapıldı.   Espirili bir yaklaşımla vatandaşları uyaran İl Sağlık Müdürlüğü, vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uymasını istedi.   Sağlık Müdürlüğü Ege şivesi ile yaptığı paylaşımda;   “DENİZLİ HOROZU UYARIYOR…  Üüüürüüüüüüü… Şşşşttttt bene bakın bakem… Şu halimlen ben maske takıyom Size noluyoooooooooo, Kızdırman beni Çabuk takın maskenizi, Koruyun mesafenizi, Yapın temizliğinizi, Yoksaaaaaaaaaa Bir başlarım ötmeye Uyutmam sizi… #maske #mesafe #hijyen” ifadeleri yer aldı.    

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, son zamanlarda il genelinde koronavirüs vakalarının artması nedeniyle sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla vatandaşları Denizli Horozu ile uyardı.

 

İl genelinde vakaların artması, Tavas İlçesi Akyar Mahallesi’nde Kovid-19 salgının artışı nedeniyle karantinaya alınmasının ardından vatandaşların maske, mesafe ve hijyen konusunda uyaran İl Sağlık Müdürlüğü, Çınar Meydanı’nda bulunan horoz heykeline fotoshop ile maske taktı. Resim ile birlikte karikatürize edilen görselle horoz konuşturularak vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymamaları durumunda öterek uyutmayacağı vurgusu yapıldı.

 

Espirili bir yaklaşımla vatandaşları uyaran İl Sağlık Müdürlüğü, vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uymasını istedi.

 

Sağlık Müdürlüğü Ege şivesi ile yaptığı paylaşımda;

 

“DENİZLİ HOROZU UYARIYOR…

 Üüüürüüüüüüü… Şşşşttttt bene bakın bakem… Şu halimlen ben maske takıyom Size noluyoooooooooo, Kızdırman beni Çabuk takın maskenizi, Koruyun mesafenizi, Yapın temizliğinizi, Yoksaaaaaaaaaa Bir başlarım ötmeye Uyutmam sizi… #maske #mesafe #hijyen” ifadeleri yer aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.