Vali Ali Fuat Atik’in Covıd-19 Denetimleri Devam Ediyor

DENİZLİ 24.09.2020 - 09:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Ali Fuat Atik’in Covıd-19 Denetimleri Devam Ediyor

İçişleri Bakanlığı’nın talimatı ile Türkiye genelinde eş zamanlı uygulanan, "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla harekete geçirilen Covid-19 tedbirlerine ilişkin yedinci büyük denetim Denizli’de gerçekleşti.   Bu kapsamda ilk önce Ankara yolu emniyet uygulama noktasında, ardından Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gerçekleştirilen Covid-19 tedbirleri denetimi Vali Ali Fuat Atik’in öncülüğünde gerçekleşti. Vali Atik’e, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.     Şehirlerarası yolcu otobüsleri durdurularak yolcuların HES kodu kontrolü yapıldı. Denetimde vatandaşlara salgınla mücadelenin önemi, maske, mesafe ve hijyen kuralları hatırlatıldı. Son olarak Vali Ali Fuat Atik yolculara el dezenfektanı, kolonya, maske ve ıslak mendilden oluşan hijyen kiti hediye etti.    

İçişleri Bakanlığı’nın talimatı ile Türkiye genelinde eş zamanlı uygulanan, "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla harekete geçirilen Covid-19 tedbirlerine ilişkin yedinci büyük denetim Denizli’de gerçekleşti.

 

Bu kapsamda ilk önce Ankara yolu emniyet uygulama noktasında, ardından Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gerçekleştirilen Covid-19 tedbirleri denetimi Vali Ali Fuat Atik’in öncülüğünde gerçekleşti. Vali Atik’e, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

 

 

Şehirlerarası yolcu otobüsleri durdurularak yolcuların HES kodu kontrolü yapıldı. Denetimde vatandaşlara salgınla mücadelenin önemi, maske, mesafe ve hijyen kuralları hatırlatıldı. Son olarak Vali Ali Fuat Atik yolculara el dezenfektanı, kolonya, maske ve ıslak mendilden oluşan hijyen kiti hediye etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.