Vali Hasan Karahan, Çameli İlçesini Ziyaret Etti

DENİZLİ 05.02.2020 - 15:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Hasan Karahan, Çameli İlçesini Ziyaret Etti

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çameli ilçesinde ziyarette bulundu.   İlk olarak Çameli Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan, burada Kaymakam Didem Özay ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Didem Özay’dan ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.     Kaymakamlık ziyaretinin ardından ValiHasan Karahan Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret etti. Burada öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet etti. Daha sonra Elmalı Mahallesindeki Elmalı İlkokulu ve Elmalı Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali Karahan burada da öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.   Vali Hasan Karahan Çameli ilçesindeki ziyaretlerinden sonra ilçeden ayrıldı.    

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çameli ilçesinde ziyarette bulundu.

 

İlk olarak Çameli Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan, burada Kaymakam Didem Özay ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Didem Özay’dan ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ValiHasan Karahan Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret etti. Burada öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet etti. Daha sonra Elmalı Mahallesindeki Elmalı İlkokulu ve Elmalı Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali Karahan burada da öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

 

Vali Hasan Karahan Çameli ilçesindeki ziyaretlerinden sonra ilçeden ayrıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.