Vali Hasan Karahan’dan Babadağ İlçesi’ne Ziyaret

DENİZLİ 28.05.2019 - 12:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vali Hasan Karahan’dan Babadağ İlçesi’ne Ziyaret

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Babadağ ilçesine gitti.   Ziyarette ilk olarak Babadağ Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Hatice Cemre İncesu ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Hatice Cemre İncesu’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.     Daha sonra Babadağ Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’ yı makamında ziyaret ederek, belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.   Vali Karahan, Belediye ziyaretinin ardından Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi’ni ziyaret etti. Okul ziyaretinde sınıfları gezen Valimiz Hasan Karahan öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek, okul yönetiminden de eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.     ValiHasan Karahan ilçe gezisinde son olarak Huzurevini ziyaret etti. Huzurevi Müdüründen huzurevi ile ilgili bilgi alan Valimiz Hasan Karahan, yaşlıların ikamet ettiği odaları gezip sohbet etti.  

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Babadağ ilçesine gitti.

 

Ziyarette ilk olarak Babadağ Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Hatice Cemre İncesu ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Hatice Cemre İncesu’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Daha sonra Babadağ Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’ yı makamında ziyaret ederek, belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Vali Karahan, Belediye ziyaretinin ardından Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi’ni ziyaret etti. Okul ziyaretinde sınıfları gezen Valimiz Hasan Karahan öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek, okul yönetiminden de eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 

 

ValiHasan Karahan ilçe gezisinde son olarak Huzurevini ziyaret etti. Huzurevi Müdüründen huzurevi ile ilgili bilgi alan Valimiz Hasan Karahan, yaşlıların ikamet ettiği odaları gezip sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.