Vali Hasan Karahan’dan Çal ve Bekilli İlçelerine ziyaret

DENİZLİ 19.11.2019 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Hasan Karahan’dan Çal ve Bekilli İlçelerine ziyaret

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çal ve Bekilli ilçelerinde ziyarette bulundu.   İlk olarak Çal Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam V. Selin Sarı ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Valimiz, İçişleri Bakanlığı’nın 25.10.2019 tarihli 105. Dönem Kaymakam Adayları Atama Kararı ile Çal İlçemize Vekil olarak atanarak göreve başlayan Kaymakam V. Selin Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.     Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Çal Makbule - Hasan Erdoğan Huzurevi Yaşlı ve Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Vali Karahan huzurevi sakinleri ile öğle yemeğinde bir araya gelerek sohbet etti.     Daha sonra Çal İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Hasan Karahan, İlçe Emniyet Müdüründen İlçe genelinde halkın güvenliği ve huzuruna yönelik sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.     VALİ KARAHAN BEKİLLİ’DE Çal ilçe ziyaretinin ardından Bekilli ilçesine geçen Vali Hasan Karahan burada ilk olarak Bekilli Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Valimiz, İçişleri Bakanlığı’nın 25.10.2019 tarihli 107. Dönem Kaymakam Adayları Atama Kararı ile Bekilli İlçemize Vekil olarak atanarak göreve başlayan Kaymakam V. Şeyma Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.     Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bekilli ilçemizde yeni binasında hizmete giren 112 Acil Çağrı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezini de ziyaret eden Vali Karahan Merkezin çalışmaları hakkında bilgi alarak, vatandaşlar ile de bir süre sohbet etti.     Son olarak Bekilli Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban’ı makamında ziyaret ederek, Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.      

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çal ve Bekilli ilçelerinde ziyarette bulundu.

 

İlk olarak Çal Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam V. Selin Sarı ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Valimiz, İçişleri Bakanlığı’nın 25.10.2019 tarihli 105. Dönem Kaymakam Adayları Atama Kararı ile Çal İlçemize Vekil olarak atanarak göreve başlayan Kaymakam V. Selin Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Çal Makbule - Hasan Erdoğan Huzurevi Yaşlı ve Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Vali Karahan huzurevi sakinleri ile öğle yemeğinde bir araya gelerek sohbet etti.

 

 

Daha sonra Çal İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Hasan Karahan, İlçe Emniyet Müdüründen İlçe genelinde halkın güvenliği ve huzuruna yönelik sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

VALİ KARAHAN BEKİLLİ’DE

Çal ilçe ziyaretinin ardından Bekilli ilçesine geçen Vali Hasan Karahan burada ilk olarak Bekilli Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Valimiz, İçişleri Bakanlığı’nın 25.10.2019 tarihli 107. Dönem Kaymakam Adayları Atama Kararı ile Bekilli İlçemize Vekil olarak atanarak göreve başlayan Kaymakam V. Şeyma Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bekilli ilçemizde yeni binasında hizmete giren 112 Acil Çağrı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezini de ziyaret eden Vali Karahan Merkezin çalışmaları hakkında bilgi alarak, vatandaşlar ile de bir süre sohbet etti.

 

 

Son olarak Bekilli Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban’ı makamında ziyaret ederek, Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.