Vali Hasan Karahan İki Kuruluşu Ziyaret Etti

DENİZLİ 21.11.2017 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Hasan Karahan İki Kuruluşu Ziyaret Etti

112 Acil Çağrı Merkezi hizmet binası önünde Şube Müdürü Zeliha Yıldırım tarafından karşılanan Vali Karahan, toplantı salonuna geçerek; Kurumun mevcut durumu ve yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak brifing aldı.     Buradan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne geçen Vali Hasan Karahan Çevik Kuvvet binası önünde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir tarafından karşılandı.  Hizmet binası içerisinde incelemelerde bulunan Vali Karahan çalışan personel ile bir süre sohbet etti.     İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’den Kurumun çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Karahan daha sonra Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğüne geçerek burada görevli polislerle de bir süre sohbet etti.    

112 Acil Çağrı Merkezi hizmet binası önünde Şube Müdürü Zeliha Yıldırım tarafından karşılanan Vali Karahan, toplantı salonuna geçerek; Kurumun mevcut durumu ve yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak brifing aldı.

 

 

Buradan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne geçen Vali Hasan Karahan Çevik Kuvvet binası önünde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir tarafından karşılandı.  Hizmet binası içerisinde incelemelerde bulunan Vali Karahan çalışan personel ile bir süre sohbet etti.

 

 

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’den Kurumun çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Karahan daha sonra Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğüne geçerek burada görevli polislerle de bir süre sohbet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.