Vali Hasan Karahan Mahalle Muhtarları ile Biraraya Geldi

DENİZLİ 30.11.2018 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vali Hasan Karahan Mahalle Muhtarları ile Biraraya Geldi

Vali Hasan Karahan Denizli'de Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ve Mahalle Muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi.   Merkezefendi ve Pamukkale ilçesine bağlı mahalle muhtarlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda açılış konuşması yapan Vali Hasan Karahan; “Daha önce başlamış olduğumuz yatırımlar devam ediyor. Biz daha önce başlamış olduğumuz yatırımlarımızın ihale aşamasında olanlar da dâhil durmadan hepsinin işlemlerini tamamlanacak şekilde takibini yapıyoruz. Özellikle büyük çoğunluğu okul, bunları tamamlayıp çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Geçtiğimiz yıl muhtarlarımızla geniş katılımlı bir toplantı yapmıştık. Sene sonuna yaklaşıyoruz. Bir önceki toplantılarda muhtarların dile getirdiği konuları değerlendirelim ne yapabildik, eksiklerimiz var mı? Bu arada yeni talepler varsa onları da alalım diye böyle bir toplantı düzenlemek istedik” dedi.   Muhtarlardan mahallelerinde yapılması gereken işler ve yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi alan Vali, ilgili daire müdürleri ile sorunları değerlendireceklerini ve gereken çalışmaların yapılacağını belirtti

Vali Hasan Karahan Denizli'de Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ve Mahalle Muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi.

 

Merkezefendi ve Pamukkale ilçesine bağlı mahalle muhtarlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda açılış konuşması yapan Vali Hasan Karahan; “Daha önce başlamış olduğumuz yatırımlar devam ediyor. Biz daha önce başlamış olduğumuz yatırımlarımızın ihale aşamasında olanlar da dâhil durmadan hepsinin işlemlerini tamamlanacak şekilde takibini yapıyoruz. Özellikle büyük çoğunluğu okul, bunları tamamlayıp çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Geçtiğimiz yıl muhtarlarımızla geniş katılımlı bir toplantı yapmıştık. Sene sonuna yaklaşıyoruz. Bir önceki toplantılarda muhtarların dile getirdiği konuları değerlendirelim ne yapabildik, eksiklerimiz var mı? Bu arada yeni talepler varsa onları da alalım diye böyle bir toplantı düzenlemek istedik” dedi.

 

Muhtarlardan mahallelerinde yapılması gereken işler ve yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi alan Vali, ilgili daire müdürleri ile sorunları değerlendireceklerini ve gereken çalışmaların yapılacağını belirtti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.