Vali Karahan İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

DENİZLİ 26.11.2019 - 17:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Karahan İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Güney ilçesine gitti.   İlk olarak Güney Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Karahan, burada Kaymakam Vekili Hüseyin Kaptan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, İçişleri Bakanlığı’nın 25.10.2019 tarihli 105. Dönem Kaymakam Adayları Atama Kararı ile Güney İlçesine Vekil olarak atanarak göreve başlayan Kaptan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.     Vali Karahan, Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Hayırsever iş insanı Yasin Tokat tarafından ağabeyi Fevzi Tokat adına yaptırılan, Fevzi Tokat Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Karahan yürütülen eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.     Daha sonra Güney Belediyesine geçen Vali Karahan burada Güney İlçe Belediye Başkanı Halil Ayhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ziyarette Sayın Valimize belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi verdi.     Güney İlçe ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Karahan sorumlu oldukları bölgelerde halkın güven ve huzuruna yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Güney ilçesine gitti.

 

İlk olarak Güney Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Karahan, burada Kaymakam Vekili Hüseyin Kaptan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, İçişleri Bakanlığı’nın 25.10.2019 tarihli 105. Dönem Kaymakam Adayları Atama Kararı ile Güney İlçesine Vekil olarak atanarak göreve başlayan Kaptan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Vali Karahan, Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Hayırsever iş insanı Yasin Tokat tarafından ağabeyi Fevzi Tokat adına yaptırılan, Fevzi Tokat Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Karahan yürütülen eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

 

Daha sonra Güney Belediyesine geçen Vali Karahan burada Güney İlçe Belediye Başkanı Halil Ayhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ziyarette Sayın Valimize belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

 

 

Güney İlçe ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Karahan sorumlu oldukları bölgelerde halkın güven ve huzuruna yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.