Vatandaşlar O Bulvardan Artık Korkuyor

ASAYİŞ 10.03.2017 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vatandaşlar O Bulvardan Artık Korkuyor

Denizli Merkezefendi İlçesi’n de araç takla atarak yan yattı.

Denizli  Merkezefendi İlçesi’nin Şemikler Mahellesi, Gümüşler Bulvarı’nda üzerinde meydana gelen kazada iki araç sürücüsü yaralandı. Araçlardan 20 F 9318 plakalı araç çarpışmanın etkisiyle takla atarak yan yattı. Edinilen bilgiye göre kazada, sürücüler yaralı olarak kurtulurken her iki araçta büyük maddi hasar meydana geldi. Şemikler Mahallesi, Gümüşler Bulvarı’nda kazaların sık sık yaşanması ise vatandaşları isyan ettirdi.Bu durumdan şikatçi vatandaşlar da en çok kaza bu bulvarda yaşanıyor,vatandaşlar ise trafik lambalarının takılması için illa ki ölüm mü olması gerekiyor” dedi.  
Denizli Merkezefendi İlçesi’n de araç takla atarak yan yattı.

Denizli  Merkezefendi İlçesi’nin Şemikler Mahellesi, Gümüşler Bulvarı’nda üzerinde meydana gelen kazada iki araç sürücüsü yaralandı. Araçlardan 20 F 9318 plakalı araç çarpışmanın etkisiyle takla atarak yan yattı.

Edinilen bilgiye göre kazada, sürücüler yaralı olarak kurtulurken her iki araçta büyük maddi hasar meydana geldi.

Şemikler Mahallesi, Gümüşler Bulvarı’nda kazaların sık sık yaşanması ise vatandaşları isyan ettirdi.Bu durumdan şikatçi vatandaşlar da en çok kaza bu bulvarda yaşanıyor,vatandaşlar ise trafik lambalarının takılması için illa ki ölüm mü olması gerekiyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.