Vatandaşlık görevi işte bu

KÜLTÜR 11.07.2018 - 10:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vatandaşlık görevi işte bu

Köpeğini kaybedenler genelde ilan verir, ancak bu sefer iyi niyetli bir vatandaş bir köpeğin kaybolmuş olabileceğini düşünürek fotoğrafını çekerek facebook adresinde yayınladı.   Köpeğini yada kedisini kaybedenler genelde ilan ederek bulunmasını ister. Hatta üstüne para ödemeye razı olanlar bile çıkıyor. Ancak bu sefer iyi niyetli vatandaşlık görevini fazlasıyla yapan Nuri Tatlı isimli vatandaş facebook adresinde çektiği köpeğin resmini yayınladı. Boynunda yeni alınmış tasma görünce köpeğin kaybolmuş olabileceğini tahmin eden Tatlı facebook adresine şu yayını verdi, “Kayıp herhalde bu köpek tasması var. Kayhan mezarlığın orada seri şekilde dolanıyor avcı köpeği galiba. İnce kuyruğu var, kulakları kahverengi” Nuri Tatlı'nın bu iyi niyetli vatandaşlık görevini yerine getirmesi özellikle hayvanseverler tarafından takdir topladı.

Köpeğini kaybedenler genelde ilan verir, ancak bu sefer iyi niyetli bir vatandaş bir köpeğin kaybolmuş olabileceğini düşünürek fotoğrafını çekerek facebook adresinde yayınladı.

 

Köpeğini yada kedisini kaybedenler genelde ilan ederek bulunmasını ister. Hatta üstüne para ödemeye razı olanlar bile çıkıyor. Ancak bu sefer iyi niyetli vatandaşlık görevini fazlasıyla yapan Nuri Tatlı isimli vatandaş facebook adresinde çektiği köpeğin resmini yayınladı. Boynunda yeni alınmış tasma görünce köpeğin kaybolmuş olabileceğini tahmin eden Tatlı facebook adresine şu yayını verdi, “Kayıp herhalde bu köpek tasması var. Kayhan mezarlığın orada seri şekilde dolanıyor avcı köpeği galiba. İnce kuyruğu var, kulakları kahverengi”

Nuri Tatlı'nın bu iyi niyetli vatandaşlık görevini yerine getirmesi özellikle hayvanseverler tarafından takdir topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.