Vivense 2017’de 22 showroom ile yatırım atağında!

TEKNOLOJİ 08.12.2017 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vivense 2017’de 22 showroom ile yatırım atağında!

Türkiye’nin ilk online mobilya markalarından biri olarak yola çıkan Vivense 2017’nin son ayında yatırım atağına hız kesmeden devam ediyor. Vivense 22. Showroom’unu Denizli’de açtı.   Seçilmiş mobilyaları üreticiden doğrudan tüketicilere ulaştırmak amacıyla 2013 yılında kurulan Vivense, 2017 yılında showroom sayısını 22’ye çıkardı. Son showroomunu Ege’nin tekstil cenneti Denizli’de açan Vivense, yatırımlarına devam ediyor.   Vivense Yönetim Kurulu’nun yer aldığı açılışa Afyonkarahisar Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, Denizli mobilya sektörünün başarılı isimleri ve Denizlili vatandaşlar katıldı.   2017 yılında İstanbul’da 6 showrooma ulaşan Vivense, Ankara, Eskişehir, Kayseri, Konya, İzmir, Adana, Antalya, Samsun, Diyarbakır, Kocaeli, Mersin, Gaziantep, İnegöl ve Bursa’da da hizmet veriyor. Diyarbakır, Antalya ve Beylükdüzü Showroomlar’ında ise artı olarak, Vivense Kids’iziyaretçilerinin beğenilerine sunuyor. 2018 yılında; yeni tur yatırımlarla birlikte 50 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Vivense, ekonomiye ve istihdama büyük bir katkı sunmaya devam etmeyi planlıyor.   Tasarımlarıyla kaliteyi bütünleştiren Vivense, özgün stiliyle kendini sürekli yeniliyor ve her tarza hitap eden uygun bütçeli mobilya ve aksesuarları tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor. 120 binin üzerinde evi yenileyen Vivense, malzemesinden kumaşına, renginden tasarımına, insanlara yaşam alanlarında dilediği kombinasyona sahip olma özgürlüğü sağlıyor.

Türkiye’nin ilk online mobilya markalarından biri olarak yola çıkan Vivense 2017’nin son ayında yatırım atağına hız kesmeden devam ediyor. Vivense 22. Showroom’unu Denizli’de açtı.

 

Seçilmiş mobilyaları üreticiden doğrudan tüketicilere ulaştırmak amacıyla 2013 yılında kurulan Vivense, 2017 yılında showroom sayısını 22’ye çıkardı. Son showroomunu Ege’nin tekstil cenneti Denizli’de açan Vivense, yatırımlarına devam ediyor.

 

Vivense Yönetim Kurulu’nun yer aldığı açılışa Afyonkarahisar Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, Denizli mobilya sektörünün başarılı isimleri ve Denizlili vatandaşlar katıldı.

 

2017 yılında İstanbul’da 6 showrooma ulaşan Vivense, Ankara, Eskişehir, Kayseri, Konya, İzmir, Adana, Antalya, Samsun, Diyarbakır, Kocaeli, Mersin, Gaziantep, İnegöl ve Bursa’da da hizmet veriyor. Diyarbakır, Antalya ve Beylükdüzü Showroomlar’ında ise artı olarak, Vivense Kids’iziyaretçilerinin beğenilerine sunuyor. 2018 yılında; yeni tur yatırımlarla birlikte 50 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Vivense, ekonomiye ve istihdama büyük bir katkı sunmaya devam etmeyi planlıyor.

 

Tasarımlarıyla kaliteyi bütünleştiren Vivense, özgün stiliyle kendini sürekli yeniliyor ve her tarza hitap eden uygun bütçeli mobilya ve aksesuarları tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor. 120 binin üzerinde evi yenileyen Vivense, malzemesinden kumaşına, renginden tasarımına, insanlara yaşam alanlarında dilediği kombinasyona sahip olma özgürlüğü sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.