Yağış nedeniyle sürücüler uyarıldı!

DENİZLİ 14.06.2018 - 16:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yağış nedeniyle sürücüler uyarıldı!

Denizli’de hava sıcaklığı 21 ila 33 derece arası değişirken, meteoroloji verilerine göre bugün bulutlu geçeceği beklenirken yer yer sağanak yağışlar görüldü. Serinhisar, Acıpayam istikametine gidecek olan sürücülerin yağış nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.     Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Denizli’de bayramda yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bugün havanın bulutlu olması beklenirken yer yer sağanak yağış görünüyor. Cankurtaran, Serinhisar, Acıpayam yolu üzerinde şiddetli yağmurun başladığı belirtildi. Yağış nedeniyle trafikte görüş mesafesinin 20 metreye kadar düştüğü ifade edildi.   Zaman zaman kent merkezinde de yer yer yağışlar meydana geliyor. Bayram da yolculuğa çıkacak ve ilçelerden kent merkezine alışveriş için gelen vatandaşların yağmur nedeniyle kayganlaşan yollarda kazaların yaşanmaması için sürücülerin dikkatli olmaları konusunda yetkililer uyarıda bulundu.

Denizli’de hava sıcaklığı 21 ila 33 derece arası değişirken, meteoroloji verilerine göre bugün bulutlu geçeceği beklenirken yer yer sağanak yağışlar görüldü. Serinhisar, Acıpayam istikametine gidecek olan sürücülerin yağış nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Denizli’de bayramda yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bugün havanın bulutlu olması beklenirken yer yer sağanak yağış görünüyor. Cankurtaran, Serinhisar, Acıpayam yolu üzerinde şiddetli yağmurun başladığı belirtildi. Yağış nedeniyle trafikte görüş mesafesinin 20 metreye kadar düştüğü ifade edildi.

 

Zaman zaman kent merkezinde de yer yer yağışlar meydana geliyor. Bayram da yolculuğa çıkacak ve ilçelerden kent merkezine alışveriş için gelen vatandaşların yağmur nedeniyle kayganlaşan yollarda kazaların yaşanmaması için sürücülerin dikkatli olmaları konusunda yetkililer uyarıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.