Yasadışı yollar ile tadilat yaptığı silahları satan şüpheliye operasyon

ASAYİŞ 22.01.2021 - 09:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Yasadışı yollar ile tadilat yaptığı silahları satan şüpheliye operasyon

Denizli’de yasadışı silah imal ederek ticaretini gerçekleştiren ve uyuşturucu madde bulundurma ile kullanmak suçundan 1 şüpheli polis ekipleri tarafından operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.   Kurusıkı tabancalar üzerinde tadilat yaparak ateşli silahlara çeviren şüpheli adliyeye sevk edildi. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile harekete geçen Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri “silah kaçakçılığı” suçunun önlenmesine yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde hafif makineli görünümlü kurusıkı tabanlar üzerinde tadilatlar yaparak ateşli silahlara dönüştürüldüğü ve bu silahların yasadışı yollar ile satıldığı ihbarı üzerine şüphelinin yakalanması için ikametine operasyon düzenlendi. Silah, silah parçaları ve uyuşturucu ele geçirildi Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı. İkamette yapılan aramalarda, 23 adet tabanca mekanizma parçası, 2 adet yapım aşamasında kurusıkından bozma hafif makineli görünümlü tabanca, 3 adet şarjör, 5 adet tabanca gövdesi, 29 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca ve muhtelif miktar ile çeşitlerde uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheli yakalanmasının ardından adli makamlarca işlem yapıldı Ateşli silahlar ve bıçaklar hakkında kanun kapsamında ki “Yasadışı silah imal ve ticareti yapma” ile “uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” suçlarından gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlarca işlem yapıldı.

Denizli’de yasadışı silah imal ederek ticaretini gerçekleştiren ve uyuşturucu madde bulundurma ile kullanmak suçundan 1 şüpheli polis ekipleri tarafından operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

 

Kurusıkı tabancalar üzerinde tadilat yaparak ateşli silahlara çeviren şüpheli adliyeye sevk edildi.


Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile harekete geçen Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri “silah kaçakçılığı” suçunun önlenmesine yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde hafif makineli görünümlü kurusıkı tabanlar üzerinde tadilatlar yaparak ateşli silahlara dönüştürüldüğü ve bu silahların yasadışı yollar ile satıldığı ihbarı üzerine şüphelinin yakalanması için ikametine operasyon düzenlendi.



Silah, silah parçaları ve uyuşturucu ele geçirildi


Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı. İkamette yapılan aramalarda, 23 adet tabanca mekanizma parçası, 2 adet yapım aşamasında kurusıkından bozma hafif makineli görünümlü tabanca, 3 adet şarjör, 5 adet tabanca gövdesi, 29 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca ve muhtelif miktar ile çeşitlerde uyuşturucu madde ele geçirildi.



Şüpheli yakalanmasının ardından adli makamlarca işlem yapıldı


Ateşli silahlar ve bıçaklar hakkında kanun kapsamında ki “Yasadışı silah imal ve ticareti yapma” ile “uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” suçlarından gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlarca işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.