Yasin Öztürk; “Devlet Artık Lojman Satmaya Başladı”

SİYASET 07.01.2020 - 12:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yasin Öztürk; “Devlet Artık Lojman Satmaya Başladı”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin  Öztürk’ün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yanıtlaması istemiyle verdiği yazılı soru önergesine yasal süresi geçtikten sonra verilen cevap geldi . Yasin Öztürk’e gönderilen cevapta ilk etapta 5 bin civarında lojman satışından 1.2 milyar TL gelir beklentisi olduğu belirtildi. Yasin Öztürk gelen cevabı : “ İşi kesat giden esnaf eski defterleri karıştırırmış. Devlet dara düşen mirasyediler gibi davranıyor, israf ederek harcayan, üretmeyen ekonomi neticesinde gözünü şehir merkezlerindeki lojmanlara dikti, değerli lojmanları ranta kurban ediyorlar “ sözleri ile yorumladı.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin  Öztürk’ün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yanıtlaması istemiyle verdiği yazılı soru önergesine yasal süresi geçtikten sonra verilen cevap geldi .


Yasin Öztürk’e gönderilen cevapta ilk etapta 5 bin civarında lojman satışından 1.2 milyar TL gelir beklentisi olduğu belirtildi.


Yasin Öztürk gelen cevabı : “ İşi kesat giden esnaf eski defterleri karıştırırmış. Devlet dara düşen mirasyediler gibi davranıyor, israf ederek harcayan, üretmeyen ekonomi neticesinde gözünü şehir merkezlerindeki lojmanlara dikti, değerli lojmanları ranta kurban ediyorlar “ sözleri ile yorumladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.