Yasin Öztürk ve İyi Parti Heyeti’nden Harekat Bölgesine Ziyaret

GÜNDEM 14.10.2019 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yasin Öztürk ve İyi Parti Heyeti’nden Harekat Bölgesine Ziyaret

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ve Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz’in de içinde bulunduğu heyetle birlikte Barış Pınarı Harekat’ı kapsamı dahilinde Şanlıurfa’nın sınır hattında bulunan Suruç, Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerinde incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu.   İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleşen ve İl Başkanı Fedai Çakmaklı eşlik ettiği temaslar kapsamında Yasin Öztürk ve İYİ Partili Milletvekilleri Askeri ve Mülki Erkan’ı makamlarında ziyaret ederek devam eden harekat konusunda bilgi aldılar.     Öztürk ve beraberindeki İYİ Parti Milletvekilleri daha sonra düşen havan mermileri sebebiyle yaralanan vatandaşlarınızı hastanede ziyaret etti ve YGP’li teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit olan köy muhtarı Halil Yağmur’un evine ziyarette bulunup taziyelerini ilettiler.      

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ve Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz’in de içinde bulunduğu heyetle birlikte Barış Pınarı Harekat’ı kapsamı dahilinde Şanlıurfa’nın sınır hattında bulunan Suruç, Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerinde incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu.

 

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleşen ve İl Başkanı Fedai Çakmaklı eşlik ettiği temaslar kapsamında Yasin Öztürk ve İYİ Partili Milletvekilleri Askeri ve Mülki Erkan’ı makamlarında ziyaret ederek devam eden harekat konusunda bilgi aldılar.

 

 

Öztürk ve beraberindeki İYİ Parti Milletvekilleri daha sonra düşen havan mermileri sebebiyle yaralanan vatandaşlarınızı hastanede ziyaret etti ve YGP’li teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit olan köy muhtarı Halil Yağmur’un evine ziyarette bulunup taziyelerini ilettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.