Yavru kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti

YAŞAM 15.01.2020 - 10:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yavru kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde kuyuya düşen ve mahsur kalan talihsiz yavru kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti.   Sarayköy'ün Cumhuriyet Mahallesinde yaşanan olayda, kedi sesi duyan çevre sakinleri sesin nereden geldiğini anlamaya çalışırken, mahalle sakinlerinden bir vatandaş yavru kedinin kuyuya düştüğünü fark etti. İlk etapta kediyi kendi çabaları ile düştüğü kuyudan çıkarmaya çalışan vatandaşların çabaları sonuç vermeyince durumu hemen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı Sarayköy İtfaiye Grup Amirliğine bildirdiler.     Kısa sürede kuyuya ulaşan İtfaiye ekipleri merdiven yardımı ile mahsur kaldığı kuyudan yavru kediyi kurtardı. Kurtarılan yavru kedinin kontroller sonrası sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kurtarılan yavru kediye çevredeki vatandaşlar süt, ekmek ve su verdi.    

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde kuyuya düşen ve mahsur kalan talihsiz yavru kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

 

Sarayköy'ün Cumhuriyet Mahallesinde yaşanan olayda, kedi sesi duyan çevre sakinleri sesin nereden geldiğini anlamaya çalışırken, mahalle sakinlerinden bir vatandaş yavru kedinin kuyuya düştüğünü fark etti. İlk etapta kediyi kendi çabaları ile düştüğü kuyudan çıkarmaya çalışan vatandaşların çabaları sonuç vermeyince durumu hemen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı Sarayköy İtfaiye Grup Amirliğine bildirdiler.

 

 

Kısa sürede kuyuya ulaşan İtfaiye ekipleri merdiven yardımı ile mahsur kaldığı kuyudan yavru kediyi kurtardı. Kurtarılan yavru kedinin kontroller sonrası sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kurtarılan yavru kediye çevredeki vatandaşlar süt, ekmek ve su verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.