Yaz konserlerine muhteşem final

KÜLTÜR 21.09.2018 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yaz konserlerine muhteşem final

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaz boyunca İncilipınar ve Adalet Parkı’nda düzenlediği yaz konserlerinin finali Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen muhteşem bir konser ile son buldu.   Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İncilipınar ve Adalet Parkı'nda düzenlenen Yaz Konserleri programlarının finali Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen muhteşem bir konser ile son buldu. Her hafta birbirinden değerli müzisyen ve sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilen programın finalinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden sahne aldı. Yaz konserlerinin final programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e, Müslüm Gürses’den Ferdi Tayfur’a kadar  pek çok sanatçının sevilen şarkılarını 20 kişilik konservatuar sanatçılarından oluşan saz ekibiyle Hakan Eyiden seslendirdi. Konsere katılan vatandaşların keyifli bir akşam yaşadığı yaz konserlerinin finali unutulmaz bir performansla son buldu.     Denizlililer konserlere akın etti   Konserlerin yaz boyunca devam ettiğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, kültür ve sanat faaliyetlerinin Denizli’de 12 ay sürdüğünü, vatandaşların talepleri doğrultusunda programların devam edeceğini söyledi. Gökoğlan, “Yaz konserlerimiz her hafta sonu İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı’nda düzenlendi. Binlerce vatandaşımız bu konserlere katılarak çok güzel sunumları izledi. Gelecek yıllarda da yaz konserlerimizin devam etmesini diliyorum” diye konuştu.  

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaz boyunca İncilipınar ve Adalet Parkı’nda düzenlediği yaz konserlerinin finali Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen muhteşem bir konser ile son buldu.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından İncilipınar ve Adalet Parkı'nda düzenlenen Yaz Konserleri programlarının finali Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen muhteşem bir konser ile son buldu. Her hafta birbirinden değerli müzisyen ve sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilen programın finalinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden sahne aldı. Yaz konserlerinin final programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e, Müslüm Gürses’den Ferdi Tayfur’a kadar  pek çok sanatçının sevilen şarkılarını 20 kişilik konservatuar sanatçılarından oluşan saz ekibiyle Hakan Eyiden seslendirdi. Konsere katılan vatandaşların keyifli bir akşam yaşadığı yaz konserlerinin finali unutulmaz bir performansla son buldu.

 

 

Denizlililer konserlere akın etti

 

Konserlerin yaz boyunca devam ettiğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, kültür ve sanat faaliyetlerinin Denizli’de 12 ay sürdüğünü, vatandaşların talepleri doğrultusunda programların devam edeceğini söyledi. Gökoğlan, “Yaz konserlerimiz her hafta sonu İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı’nda düzenlendi. Binlerce vatandaşımız bu konserlere katılarak çok güzel sunumları izledi. Gelecek yıllarda da yaz konserlerimizin devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.