Yaz Spor Okulları Açılış Töreni 29 Haziran’da

SPOR 27.06.2019 - 10:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yaz Spor Okulları Açılış Töreni 29 Haziran’da

Başlayan uzun yaz tatiliyle birlikte çocukların sabırsızlıkla beklediği Yaz Spor Okulları, 29 Haziran Cumartesi günü resmen başlayacak.   Her yaz döneminde olduğu gibi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ücretsiz yaz spor okulları çocukları sporla buluşturacak. Spor Genel Müdürlüğü’nün 81. kuruluş yıldönümü olan 29 Haziran tarihinde 81 ilde yaz spor okulları açılışı gerçekleşecek.    AÇILIŞ VALİ YAZICIOĞLU SPOR SALONUNDA Yaz Okulları kapsamında bu sene basketboldan karateye, eskrimden tekvandoya kadar 22 sportif branşta kurslar verilecek. Tüm sporcuların buluşacağı açılış 29 Haziran Cumartesi günü saat 10.00 da Gümüşler de bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleşecek.     KAYITLAR DEVAM EDİYOR İl Müdürlüğü Antrenörleri tarafından Yaz Spor Okulları kayıtları şehrin farklı noktalarına kurulan stantlarda yapılıyor. 5–18 yaş grubunu kapsayan kurslar için henüz kayıt yaptırmayanlar geç kalmış değil. Yaz okulları kayıtları açılış tarihinden sonra da dönemler halinde devam edecek.    ENGELLİLER UNUTULMADI Yaz tatilinde engelli bireylerinde spor okullarına katılmalarına yönelik çalışmalar devam ediyor. Farklı engel gruplarında tenisten judoya, okçuluktan atletizme kadar 12 ayrı branşta kurslar verilecek. Spor Genel Müdürlüğü tarafından engellilere yönelik eğitimler için verilen sertifikaya sahip antrenörler, yaz döneminde taleplere göre kurslara katılacak.     YÜZME ÖĞRENMEK İSTEYENLER ATATÜRK YÜZME HAVUZUNA KOŞUYOR Yaz döneminin en çok ilgi gören branşı yüzmede kurslar başladı. Her yıl binlerce gencin yüzme deneyimi yaşadığı Atatürk Yüzme Havuzunda, üç dönem halinde verilecek kurslarda ilk dönemi kapsayan 18 Haziran-12 Temmuz tarihleri kontenjanları doldu. İkinci dönem 16 Temmuz – 09 Ağustos tarihlerinde, üçüncü ve son dönem kurslar ise 19–29 Ağustos tarihlerinde yapılacak.   İBANOĞLU “SPORUN ÇOCUKLAR İÇİN ÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ” Çocukların yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 5–18 yaş grubunu kapsayan kurslara davette bulundu.  Yaz okullarıyla çocuklara yeni beceriler kazandırmak ve kendilerine olan güveni pekiştirmelerine yardımcı olmanın amaçlandığını söyleyen İbanoğlu, kurslarda çocukların rekabet içinde paylaşmayı öğrendiğini söyledi. Çocukları için sporun önemini bilerek kurslara kayıt yaptıran velilerin ilgisinin kendilerini memnun ettiğini kaydeden İbanoğlu, bu yaz dönemi için tüm çocukları Yaz Spor Okulları kurslarına davet etti.  

Başlayan uzun yaz tatiliyle birlikte çocukların sabırsızlıkla beklediği Yaz Spor Okulları, 29 Haziran Cumartesi günü resmen başlayacak.

 

Her yaz döneminde olduğu gibi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ücretsiz yaz spor okulları çocukları sporla buluşturacak. Spor Genel Müdürlüğü’nün 81. kuruluş yıldönümü olan 29 Haziran tarihinde 81 ilde yaz spor okulları açılışı gerçekleşecek. 

 

AÇILIŞ VALİ YAZICIOĞLU SPOR SALONUNDA

Yaz Okulları kapsamında bu sene basketboldan karateye, eskrimden tekvandoya kadar 22 sportif branşta kurslar verilecek. Tüm sporcuların buluşacağı açılış 29 Haziran Cumartesi günü saat 10.00 da Gümüşler de bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleşecek.

 

 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

İl Müdürlüğü Antrenörleri tarafından Yaz Spor Okulları kayıtları şehrin farklı noktalarına kurulan stantlarda yapılıyor. 5–18 yaş grubunu kapsayan kurslar için henüz kayıt yaptırmayanlar geç kalmış değil. Yaz okulları kayıtları açılış tarihinden sonra da dönemler halinde devam edecek. 

 

ENGELLİLER UNUTULMADI

Yaz tatilinde engelli bireylerinde spor okullarına katılmalarına yönelik çalışmalar devam ediyor. Farklı engel gruplarında tenisten judoya, okçuluktan atletizme kadar 12 ayrı branşta kurslar verilecek. Spor Genel Müdürlüğü tarafından engellilere yönelik eğitimler için verilen sertifikaya sahip antrenörler, yaz döneminde taleplere göre kurslara katılacak.

 

 

YÜZME ÖĞRENMEK İSTEYENLER ATATÜRK YÜZME HAVUZUNA KOŞUYOR

Yaz döneminin en çok ilgi gören branşı yüzmede kurslar başladı. Her yıl binlerce gencin yüzme deneyimi yaşadığı Atatürk Yüzme Havuzunda, üç dönem halinde verilecek kurslarda ilk dönemi kapsayan 18 Haziran-12 Temmuz tarihleri kontenjanları doldu. İkinci dönem 16 Temmuz – 09 Ağustos tarihlerinde, üçüncü ve son dönem kurslar ise 19–29 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

 

İBANOĞLU “SPORUN ÇOCUKLAR İÇİN ÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Çocukların yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 5–18 yaş grubunu kapsayan kurslara davette bulundu.  Yaz okullarıyla çocuklara yeni beceriler kazandırmak ve kendilerine olan güveni pekiştirmelerine yardımcı olmanın amaçlandığını söyleyen İbanoğlu, kurslarda çocukların rekabet içinde paylaşmayı öğrendiğini söyledi. Çocukları için sporun önemini bilerek kurslara kayıt yaptıran velilerin ilgisinin kendilerini memnun ettiğini kaydeden İbanoğlu, bu yaz dönemi için tüm çocukları Yaz Spor Okulları kurslarına davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.