Yeni Malatyaspor 5 Denizlispor 1

SPOR 05.10.2019 - 08:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yeni Malatyaspor 5 Denizlispor 1

Süper Lig’in 7. haftasında Yukatel Denizlispor deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibi takımın 5-1 üstünlüğü ile son buldu.   Lige iyi bir başlangıç yapan Yukatel Denizlispor dikkatleri üzerine çekerken, son haftalarda aldığı puan kaybı ve mağlubiyetlerle düşüşe geçti. Önceki hafta evinde oynadığı karşılaşmada Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olan Horozlara bir çelmede Yeni Malatyaspor taktı. Yukatel Denizlispor galibiyet için gittiği Malatya’dan, farklı skorla yenilerek geri döndü. Yukatel Denizlispor’un, BtcTurk Yeni Malatyaspor’a 5-1 yenildiği karşılaşmada yeşil-siyahların tek golünü Rodallega kaydetti.   Maçtan dakikalar (İkinci yarı)   47. dakikada Yeni Malatyaspor'da sol kanatta topla buluşan Donalt, kale önüne doğru uzun bir pas yaptı. Topa hareketlenen Guilherme istediği gibi vuramayınca gol şansını kaçırdı.   52. dakikada Denizlispor gol için rakip kaleye etkili gelmeye başladı. Misafir takımın ceza alanı dışında başlayan atağında kale önüne atılan topu kaleci Fernolle son anda tokatlayarak uzaklaştırdı.   61. dakikada Yeni Malatyaspor'da sol kanatta Denizlispor defansı arkasına atılan uzun pasta topla buluşan Fofana, Kaleci Stachowiak'ın faulü ile yere düşünce hakem Bülent Birincioğlu penaltı noktasını gösterdi. Topun başına ikinci kez geçen Jahovic kendisinin ikinci takımının ise 3'üncü golünü kaydetti. 3-0   65. dakikada Denizlispor'da ceza sahası içerisinde topla buluşan Rodallega kafa vuruşu ile kaleci Fernolle'nin üzerinde aşırtma yaparak topu ağlarla buluşturdu. 3-1   68. dakikada Guilherme orta sahadan aldığı topu sağ kanattan içeri sürdü ve ceza sahasına pas verdi. Jahovic'in kafa ile vurduğu top üst direkten ağlarla buluştu. 4-1 90. dakikada Guilherme'nin asisti ile ceza alanında topla buluşan Jahovic, defansı çalımlayarak topu ağlara gönderdi. 5-1   Stat: Yeni Malatya   Hakemler: Bülent Birincioğlu, Ülker Yaprak, Abdullah Bora Özkara   Yeni Malatyaspor: Farnolle, Robin, Sakıb (Erkan dk. 84 ?), Chebake, Hadebe, Donald (Chaaleli dk. 72), Guilherme, Fofana (Rahman dk. 73), Murat, Acquah, Jahovic   Yedekler: Ufuk Ceylan, Özer Özdemir, Ahmed Ildiz, Erkan Kaş, Eren Tozlu, Thievy Bifouma   Teknik Direktör: Sergen Yalçın   Denizlispor: Stachowiak, Bergdich, Oğuz, Sapunaru, Lopes, Radoslaw, Sackey (Ismail dk. 46), Zeki, Rodallega, Barrow (Sacko dk. 75), Olcay (Oscar dk. 66)   Yedekler: Tolgahan Acar, Kerem Can Akyüz, Mustafa Yumlu, Sedat Şahintürk, Recep Niyaz, Marc Kibong Mbamba, Burak Çalık Teknik Direktör: Yücel İldiz   Goller: Jahovic (dk. 28, 61 pen., 68 ve 90), Donalt (dk. 34) (Y.Malatyaspor), Rodallega (dk. 65) (Denizlispor) Sarı Kartlar: Sakıb, Chaaleli (Y.Malatyaspor), Lopes, Sapunaru, Oğuz, Stachowiak (Denizlispor)

Süper Lig’in 7. haftasında Yukatel Denizlispor deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibi takımın 5-1 üstünlüğü ile son buldu.

 

Lige iyi bir başlangıç yapan Yukatel Denizlispor dikkatleri üzerine çekerken, son haftalarda aldığı puan kaybı ve mağlubiyetlerle düşüşe geçti. Önceki hafta evinde oynadığı karşılaşmada Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olan Horozlara bir çelmede Yeni Malatyaspor taktı. Yukatel Denizlispor galibiyet için gittiği Malatya’dan, farklı skorla yenilerek geri döndü. Yukatel Denizlispor’un, BtcTurk Yeni Malatyaspor’a 5-1 yenildiği karşılaşmada yeşil-siyahların tek golünü Rodallega kaydetti.

 

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)


 

47. dakikada Yeni Malatyaspor'da sol kanatta topla buluşan Donalt, kale önüne doğru uzun bir pas yaptı. Topa hareketlenen Guilherme istediği gibi vuramayınca gol şansını kaçırdı.
 

52. dakikada Denizlispor gol için rakip kaleye etkili gelmeye başladı. Misafir takımın ceza alanı dışında başlayan atağında kale önüne atılan topu kaleci Fernolle son anda tokatlayarak uzaklaştırdı.
 

61. dakikada Yeni Malatyaspor'da sol kanatta Denizlispor defansı arkasına atılan uzun pasta topla buluşan Fofana, Kaleci Stachowiak'ın faulü ile yere düşünce hakem Bülent Birincioğlu penaltı noktasını gösterdi. Topun başına ikinci kez geçen Jahovic kendisinin ikinci takımının ise 3'üncü golünü kaydetti. 3-0
 

65. dakikada Denizlispor'da ceza sahası içerisinde topla buluşan Rodallega kafa vuruşu ile kaleci Fernolle'nin üzerinde aşırtma yaparak topu ağlarla buluşturdu. 3-1
 

68. dakikada Guilherme orta sahadan aldığı topu sağ kanattan içeri sürdü ve ceza sahasına pas verdi. Jahovic'in kafa ile vurduğu top üst direkten ağlarla buluştu. 4-1


90. dakikada Guilherme'nin asisti ile ceza alanında topla buluşan Jahovic, defansı çalımlayarak topu ağlara gönderdi. 5-1


 

Stat: Yeni Malatya
 

Hakemler: Bülent Birincioğlu, Ülker Yaprak, Abdullah Bora Özkara
 

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Robin, Sakıb (Erkan dk. 84 ?), Chebake, Hadebe, Donald (Chaaleli dk. 72), Guilherme, Fofana (Rahman dk. 73), Murat, Acquah, Jahovic
 

Yedekler: Ufuk Ceylan, Özer Özdemir, Ahmed Ildiz, Erkan Kaş, Eren Tozlu, Thievy Bifouma

 

Teknik Direktör: Sergen Yalçın

 

Denizlispor: Stachowiak, Bergdich, Oğuz, Sapunaru, Lopes, Radoslaw, Sackey (Ismail dk. 46), Zeki, Rodallega, Barrow (Sacko dk. 75), Olcay (Oscar dk. 66)

 

Yedekler: Tolgahan Acar, Kerem Can Akyüz, Mustafa Yumlu, Sedat Şahintürk, Recep Niyaz, Marc Kibong Mbamba, Burak Çalık


Teknik Direktör: Yücel İldiz

 

Goller: Jahovic (dk. 28, 61 pen., 68 ve 90), Donalt (dk. 34) (Y.Malatyaspor), Rodallega (dk. 65) (Denizlispor)


Sarı Kartlar: Sakıb, Chaaleli (Y.Malatyaspor), Lopes, Sapunaru, Oğuz, Stachowiak (Denizlispor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.