Yeni Transfer Şentürk İdmana Çıktı

SPOR 15.10.2019 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yeni Transfer Şentürk İdmana Çıktı

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı son olarak Karesispor’da forma giyen tecrübeli oyuncu Soner Şentürk’ü kadrosuna dahil etti.   Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Kulüp Başkanı Veli Deveciler ile antrenman öncesi bir araya gelen Soner Şentürk, burada başarılı olacağına dair söz verdi. Yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Samsunspor’u mağlup eden Merkezefendi Basket, 18 Ekim Cuma günü kendi sahasında Düzcespor ile karşılaşacak.   Başkan Deveciler, iyi ve kaliteli oyunculardan bir takım kurduklarını söyleyerek, “İlk maçımızda deplasmandan galip ayrıldık. Bu sezon Denizlili sporseverleri heyecanlandıracak bir kadro kurduk. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Yeni transferimiz Soner Şentürk ile daha da güçlendik” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı son olarak Karesispor’da forma giyen tecrübeli oyuncu Soner Şentürk’ü kadrosuna dahil etti.

 

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Kulüp Başkanı Veli Deveciler ile antrenman öncesi bir araya gelen Soner Şentürk, burada başarılı olacağına dair söz verdi. Yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Samsunspor’u mağlup eden Merkezefendi Basket, 18 Ekim Cuma günü kendi sahasında Düzcespor ile karşılaşacak.

 

Başkan Deveciler, iyi ve kaliteli oyunculardan bir takım kurduklarını söyleyerek, “İlk maçımızda deplasmandan galip ayrıldık. Bu sezon Denizlili sporseverleri heyecanlandıracak bir kadro kurduk. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Yeni transferimiz Soner Şentürk ile daha da güçlendik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.