Yeniden Refah Partisi Denizli il Başkanı, Fevzi Yapıcı Oldu

SİYASET 06.07.2020 - 15:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yeniden Refah Partisi Denizli il Başkanı, Fevzi Yapıcı Oldu

Genel Başkanlığı’nı Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin, Denizli il Başkanlığına Fevzi Yapıcı atandı.   Genel Başkanlığını Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yaptığı Refah Partisi, 1998 yılında 28 Şubat sürecinde Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılmıştı. 20 yıl sonra 23 Kasım 2018'de bu kez Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan tarafından Yeniden Refah Partisi olarak siyaset sahnesine çıktı. Genel Başkanlığını Fatih Erbakan'ın yaptığı Yeniden Refah Partisi'nin Denizli İl Başkanlığı görevine Fevzi Yapıcı getirildi.   Partinin İstanbul'da bulunan genel merkezinden Genel Başkan Erbakan tarafından, Denizli il başkanlığı görevi verilen Yapıcı, "Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a beni bu göreve layık gördüğü için teşekkür ederim. Denizli il başkanı olarak il ve ilçe teşkilatlarımızla koordineli bir şekilde çalışacağız. Sözlerimiz ve yaptıklarımız yapıcı olacak." dedi.    Yapıcı, Denizli il ve ilçe teşkilat başkanlarıyla bir araya gelerek bir yol haritası çizeceklerini belirtti.   

Genel Başkanlığı’nı Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin, Denizli il Başkanlığına Fevzi Yapıcı atandı.

 

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yaptığı Refah Partisi, 1998 yılında 28 Şubat sürecinde Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılmıştı. 20 yıl sonra 23 Kasım 2018'de bu kez Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan tarafından Yeniden Refah Partisi olarak siyaset sahnesine çıktı. Genel Başkanlığını Fatih Erbakan'ın yaptığı Yeniden Refah Partisi'nin Denizli İl Başkanlığı görevine Fevzi Yapıcı getirildi.

 

Partinin İstanbul'da bulunan genel merkezinden Genel Başkan Erbakan tarafından, Denizli il başkanlığı görevi verilen Yapıcı, "Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a beni bu göreve layık gördüğü için teşekkür ederim. Denizli il başkanı olarak il ve ilçe teşkilatlarımızla koordineli bir şekilde çalışacağız. Sözlerimiz ve yaptıklarımız yapıcı olacak." dedi. 

 

Yapıcı, Denizli il ve ilçe teşkilat başkanlarıyla bir araya gelerek bir yol haritası çizeceklerini belirtti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.