Yeşil siyahlı ekip ligde 11 puan ile 12. sırada

SPOR 29.10.2019 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yeşil siyahlı ekip ligde 11 puan ile 12. sırada

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 10. haftasına 11 puan ile 12. sırada girdi. Yeşil siyahlı ayrıca geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Gençlerbirliği maçında aldığı galibiyet ile 3 puan hasretine 6 haftanın ardından son verdi.    Horoz, Süper Lig’in 10. haftasına aldığı deplasman galibiyeti ile 3 puanla girdi. 11 puan ile 12. sırada olan Denizlispor, 9 haftada 3 galibiyet alırken, 4 karşılaşmadan ise mağlubiyet ile ayrıldı. Yeşil siyahlı ekip oynadığı 2 karşılaşmada ise rakipleri ile yenişemeyerek sahadan beraberlikle ayrıldı. Karlaşmalarda kalesinde 10 gol gören Denizlispor rakip takım filelerini ise 9 golle havalandırdı.   Yukatel Denizlispor’un 31 Ekim Perşembe günü Denizli Atatürk Stadyumu’nda, İçel İdman Yurdu ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Eleme müsabakası için deplasman dönüşü ardından dün verilen izin sonrası bugün itibari ile karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.   Yukatel Denizlispor Ligin 10. Haftasında 3 Kasım Pazar günü kendi evinde Demir Grup Sivasspor’u ağırlayacak.  

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 10. haftasına 11 puan ile 12. sırada girdi. Yeşil siyahlı ayrıca geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Gençlerbirliği maçında aldığı galibiyet ile 3 puan hasretine 6 haftanın ardından son verdi. 

 

Horoz, Süper Lig’in 10. haftasına aldığı deplasman galibiyeti ile 3 puanla girdi. 11 puan ile 12. sırada olan Denizlispor, 9 haftada 3 galibiyet alırken, 4 karşılaşmadan ise mağlubiyet ile ayrıldı. Yeşil siyahlı ekip oynadığı 2 karşılaşmada ise rakipleri ile yenişemeyerek sahadan beraberlikle ayrıldı. Karlaşmalarda kalesinde 10 gol gören Denizlispor rakip takım filelerini ise 9 golle havalandırdı.

 

Yukatel Denizlispor’un 31 Ekim Perşembe günü Denizli Atatürk Stadyumu’nda, İçel İdman Yurdu ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Eleme müsabakası için deplasman dönüşü ardından dün verilen izin sonrası bugün itibari ile karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

 

Yukatel Denizlispor Ligin 10. Haftasında 3 Kasım Pazar günü kendi evinde Demir Grup Sivasspor’u ağırlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.