Yıldız futbolcu Ziya Alkurt'un acı günü!

YAŞAM 09.05.2019 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yıldız futbolcu Ziya Alkurt'un acı günü!

Denizlispor'un genç futbolcusu Ziya Alkurt’un 15 yaşında lösemi hastalığı ile mücadele eden kız kardeşi Gülçin Alkurt, yaşam mücadelesini kaybetti.   Lösemi hastalığı ile mücadele eden Gülçin Alkurt (15) bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.  Ziya Alkurt’un kardeşi Gülçin’in yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı ve sevenlerinden dua istediği paylaşımının ardından dün gece acı haber geldi.   Edinilen bilgiye göre, Lösemi hastası olan ve bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Denizlispor futbolcusu Ziya Alkurt'un kız kardeşi Gülçin Alkurt, gece saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Haluk Ulusoy Tesislerinde bulunan Ziya Alkurt, acı haberi alır almaz memleketine gitti.   Genç futbolcu Ziya Alkurt’un kız kardeşi Gülçin Alkurt’un bugün ikindi namazından sonra toprağa verileceği belirtildi.     DENİZLİSPOR’DAN BAŞSAĞLIĞI Yaşanan acı olayın ardından Denizlispor kulübü taziye mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: "Futbolcumuz Ziya Alkurt'un kız kardeşi Gülçin Alkurt'un vefat ettiği haberini, derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Değerli kardeşimiz Gülçin Alkurt'a Allah'tan rahmet, başta futbolcumuz Ziya Alkurt olmak üzere, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sonsuz sabırlar diliyor; acılarını paylaşıyoruz." İfadelerine yer verildi.

Denizlispor'un genç futbolcusu Ziya Alkurt’un 15 yaşında lösemi hastalığı ile mücadele eden kız kardeşi Gülçin Alkurt, yaşam mücadelesini kaybetti.

 

Lösemi hastalığı ile mücadele eden Gülçin Alkurt (15) bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.  Ziya Alkurt’un kardeşi Gülçin’in yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı ve sevenlerinden dua istediği paylaşımının ardından dün gece acı haber geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, Lösemi hastası olan ve bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Denizlispor futbolcusu Ziya Alkurt'un kız kardeşi Gülçin Alkurt, gece saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Haluk Ulusoy Tesislerinde bulunan Ziya Alkurt, acı haberi alır almaz memleketine gitti.

 

Genç futbolcu Ziya Alkurt’un kız kardeşi Gülçin Alkurt’un bugün ikindi namazından sonra toprağa verileceği belirtildi.

 

 

DENİZLİSPOR’DAN BAŞSAĞLIĞI

Yaşanan acı olayın ardından Denizlispor kulübü taziye mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: "Futbolcumuz Ziya Alkurt'un kız kardeşi Gülçin Alkurt'un vefat ettiği haberini, derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Değerli kardeşimiz Gülçin Alkurt'a Allah'tan rahmet, başta futbolcumuz Ziya Alkurt olmak üzere, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sonsuz sabırlar diliyor; acılarını paylaşıyoruz." İfadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.