Yoğun Kar Yağışı Olan O İlçede Küreme Ve Tuzlama Çalışmaları Başladı

DENİZLİ 06.02.2020 - 13:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yoğun Kar Yağışı Olan O İlçede Küreme Ve Tuzlama Çalışmaları Başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yüksek kesimlere ve bazı ilçelerde sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışına karşı, Denizlililerin herhangi bir olumsuzluk ve sıkıntı yaşamaması adına seferberlik ilan etti. Denizli'nin Çameli İlçesi'nde ve yüksek kesimlerde yağan kar nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.   Denizli'nin Çameli İlçesi'nde şehir merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreyi bulurken, kırsal bölgelerde 15-20 santimetreyi bulduğu öğrenildi. Hava tahminlerini dikkate alarak tüm ekiplerini hazır bekleten Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yüksek kesimlere ve bazı ilçelerde sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışına karşı, Denizlililerin herhangi bir olumsuzluk ve sıkıntı yaşamaması adına seferberlik ilan etti. Denizli'nin Çameli İlçesi'nde ve yüksek kesimlerde yağan kar nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

 

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde şehir merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreyi bulurken, kırsal bölgelerde 15-20 santimetreyi bulduğu öğrenildi. Hava tahminlerini dikkate alarak tüm ekiplerini hazır bekleten Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.