Yönetimden Takıma Moral Ziyareti

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.10.2019 - 09:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yönetimden Takıma Moral Ziyareti

Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda 12 Ekim Cumartesi(Yarın) 17:00’de Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’na, yönetim moral ziyaretinde bulundu. İlk lig maçı öncesi son antrenmanı gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’nda keyiflerin yerinde olduğu görüldü. Antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Veli Deveciler ve Asbaşkan Veli Tefenlili oyunculara baklava armağan etti.   Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Kulüp Başkanı Veli Deveciler, ligin ilk maçında deplasmanda Samsunspor’a karşı iyi mücadele ederek deplasmandan galibiyetle döneceklerini söyledi. Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ise ligin artık başladığını söyleyerek, “Hazırlık dönemini iyi geçirdiğimize inanıyorum. Artık lig başladı. Uzun bir sezon olacak. Oyuncularıma güveniyor ve inanıyorum. Bu sezon Denizlili basketbol severleri yine heyecanlandıracak maçları oynayacağız” dedi.     MERKEZEFENDİ BASKET’E BİR TAKVİYE DAHA Öte yandan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, sezonun başlamasına az bir zaman kala bir transfer daha gerçekleştirdi. Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, Soner Şentürk ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Karesi Spor forması giyen Şentürk, daha önce Bahçeşehir Koleji, Pınar Karşıyaka, Erdemir Ereğli, Bornova Belediyesi, Türk Telekom ve Darüşşafaka formasını giydi.

Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda 12 Ekim Cumartesi(Yarın) 17:00’de Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’na, yönetim moral ziyaretinde bulundu. İlk lig maçı öncesi son antrenmanı gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’nda keyiflerin yerinde olduğu görüldü. Antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Veli Deveciler ve Asbaşkan Veli Tefenlili oyunculara baklava armağan etti.

 

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Kulüp Başkanı Veli Deveciler, ligin ilk maçında deplasmanda Samsunspor’a karşı iyi mücadele ederek deplasmandan galibiyetle döneceklerini söyledi. Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ise ligin artık başladığını söyleyerek, “Hazırlık dönemini iyi geçirdiğimize inanıyorum. Artık lig başladı. Uzun bir sezon olacak. Oyuncularıma güveniyor ve inanıyorum. Bu sezon Denizlili basketbol severleri yine heyecanlandıracak maçları oynayacağız” dedi.

 

 

MERKEZEFENDİ BASKET’E BİR TAKVİYE DAHA

Öte yandan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, sezonun başlamasına az bir zaman kala bir transfer daha gerçekleştirdi. Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, Soner Şentürk ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Karesi Spor forması giyen Şentürk, daha önce Bahçeşehir Koleji, Pınar Karşıyaka, Erdemir Ereğli, Bornova Belediyesi, Türk Telekom ve Darüşşafaka formasını giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.