YSK, Denizli’de 3 ilçe için yapılan itirazları reddetti

GÜNDEM 14.04.2019 - 11:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

YSK, Denizli’de 3 ilçe için yapılan itirazları reddetti

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Denizli ile ilgili itirazlar hakkında kararını verdi. YSK Honaz için tekrar seçim yapılmasına karar verirken, Baklan, Babadağ ve Güney için yapılan itirazları reddetti.   Honaz’daki seçimlerin yenilenmesi kararını veren Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Denizli’de üç ilçe için yapılan itirazları da karara bağladı. Baklan’da, seçimi 7 oy farkla kaybeden İYİ Parti, Babadağ’da, 17 oyla seçimi kaybeden Ak Parti ve Güney’de 57 oyla seçimi kaybeden CHP sonuçlara itiraz etmişti.   YSK, bu itirazları reddederken, Babadağ’da CHP adayı Ali Atlı, Baklan’da AK Parti adayı Yusuf Gülsever ve Güney’de ise AK Parti adayı Halil Ayhan’ın kazanmış olduğunu kesinleştirdi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Denizli ile ilgili itirazlar hakkında kararını verdi. YSK Honaz için tekrar seçim yapılmasına karar verirken, Baklan, Babadağ ve Güney için yapılan itirazları reddetti.

 

Honaz’daki seçimlerin yenilenmesi kararını veren Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Denizli’de üç ilçe için yapılan itirazları da karara bağladı. Baklan’da, seçimi 7 oy farkla kaybeden İYİ Parti, Babadağ’da, 17 oyla seçimi kaybeden Ak Parti ve Güney’de 57 oyla seçimi kaybeden CHP sonuçlara itiraz etmişti.
 
YSK, bu itirazları reddederken, Babadağ’da CHP adayı Ali Atlı, Baklan’da AK Parti adayı Yusuf Gülsever ve Güney’de ise AK Parti adayı Halil Ayhan’ın kazanmış olduğunu kesinleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.