Yukatel Denizlispor 2 Eskişehirspor 1

SPOR 27.07.2019 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yukatel Denizlispor 2 Eskişehirspor 1

Süper Lig’de mücadele edecek olan ve 2. etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar’da sürdüren Yukatel Denizlispor, ikinci hazırlık maçını Afyonkarahisar Zafer Stadyumu’nda Eskişehirspor ile yaptı. Maç, Yukatel Denizlispor’un 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.   Maçın 9. dakikasında Jesse Sekidia’nın golü ile Eskişehirspor 1-0 öne geçti. Yukatel Denizlispor, Rodallega’nın 16. dakikada yaptığı penaltı atışı ile durumu 1-1 eşitledi. Maçın 45. Dakikasında Rodallega’nın golü ile Yeşil-Siyahlı ekip 2-1 öne geçti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Engin Şahin, Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat ve Sportif Direktör Burak Özsaraç’ın birlikte izlediği maçta Yukatel Denizlispor taraftarları da tribündeki yerini alarak takıma destek verdi. Yeni sezonun ikinci hazırlık maçı Yukatel Denizlispor’un 2-1 galibiyeti ile sonuçlandı.    

Süper Lig’de mücadele edecek olan ve 2. etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar’da sürdüren Yukatel Denizlispor, ikinci hazırlık maçını Afyonkarahisar Zafer Stadyumu’nda Eskişehirspor ile yaptı. Maç, Yukatel Denizlispor’un 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

 

Maçın 9. dakikasında Jesse Sekidia’nın golü ile Eskişehirspor 1-0 öne geçti. Yukatel Denizlispor, Rodallega’nın 16. dakikada yaptığı penaltı atışı ile durumu 1-1 eşitledi. Maçın 45. Dakikasında Rodallega’nın golü ile Yeşil-Siyahlı ekip 2-1 öne geçti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Engin Şahin, Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat ve Sportif Direktör Burak Özsaraç’ın birlikte izlediği maçta Yukatel Denizlispor taraftarları da tribündeki yerini alarak takıma destek verdi. Yeni sezonun ikinci hazırlık maçı Yukatel Denizlispor’un 2-1 galibiyeti ile sonuçlandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.