Yukatel Denizlispor Beşiktaşlı Şahintürk ile anlaştı

SPOR 13.07.2019 - 00:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yukatel Denizlispor Beşiktaşlı Şahintürk ile anlaştı

Denizlispor Süper Lig hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, Sedat Şahintürk ile sözleşme imzaladı.  Yukatel Denizlispor kamp hazırlıklarına Afyonkarahisar’da devam ederken, bir taraftan da transferlerine devam ediyor. Süpre Lig'de ilk 5’i hedefleyen yeşil-siyahlı kulüp, Şahintürk’ü de yeşil-siyah renklerine bağladı. Rodallega, Sapunaru, Lopez, Mustafa Yumlu gibi başarılı isimleri transfer eden horoz, son olarak Beşiktaş’ın oyuncusu olan ve geçtiğimiz sezon Balıkesir’de forma giyen Sedat Şahintürk ile anlaşmaya vardı. Yukatel Denizlispor, Beşiktaş ile Sedat Şahintürk için 1 yıl süreli, satın alma opsiyonlu anlaşmaya vardı.  Şahintürk ile imzalar Haluk Ulusoy tesislerinde kulüp yöneticileri ile atıldı.   

Denizlispor Süper Lig hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, Sedat Şahintürk ile sözleşme imzaladı. 


Yukatel Denizlispor kamp hazırlıklarına Afyonkarahisar’da devam ederken, bir taraftan da transferlerine devam ediyor. Süpre Lig'de ilk 5’i hedefleyen yeşil-siyahlı kulüp, Şahintürk’ü de yeşil-siyah renklerine bağladı. Rodallega, Sapunaru, Lopez, Mustafa Yumlu gibi başarılı isimleri transfer eden horoz, son olarak Beşiktaş’ın oyuncusu olan ve geçtiğimiz sezon Balıkesir’de forma giyen Sedat Şahintürk ile anlaşmaya vardı. Yukatel Denizlispor, Beşiktaş ile Sedat Şahintürk için 1 yıl süreli, satın alma opsiyonlu anlaşmaya vardı. 


Şahintürk ile imzalar Haluk Ulusoy tesislerinde kulüp yöneticileri ile atıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.