Yukatel Denizlispor Ege Derbisi'nde Göztepe ile karşı karşıya

SPOR 30.08.2019 - 16:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yukatel Denizlispor Ege Derbisi'nde Göztepe ile karşı karşıya

Yukatel Denizlispor Süper Lig’in ilk iki haftasında Galatasaray ve Antalyaspor'u 2-0 yenerek müthiş bir başlangıç yaptı. Lig'in ilk haftalarında ise puan çıkaramayan Göztepe ile iki maçta 6 puan alan Denizlispor, yarın Ege derbisinde kozlarını paylaşacak.    Süper Lig'de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan ve sırasıyla Antalyaspor'a 1-0, Beşiktaş’a da 3-0 kaybeden Göztepe, üçüncü hafta mücadelesinde ilk iki maçından da galibiyetle ayrılan Yukatel Denizlispor Süper Lig'de Galatasaray ve Antalyaspor'u 2-0 yenerek 9 yıl sonra döndüğü Süper Lig'e müthiş bir başlangıç yaptı. 31 Ağustos Cumartesi günü Göztepe ile deplasmanda oynanacak müsabakanın hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde sürdüren Denizlispor yarın İzmir'de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda deplasmanda oynayacak, Saat 21.45’te başlayacak olan Ege derbisini Suat Arslanboğa yönetecek.    GÖZTEPE CAN DERDİNDE  Zorlu karşılaşması öncesinde iki ekip, geride kalan iki haftada birbirine oldukça zıt bir performans sergiledi. Süper Lig’in ilk iki haftasında Göztepe puan alamazken, Yukatel Denizlispor ise kayıp yaşamadı. Henüz puanla tanışamayan sarı-kırmızılılar, bunun yanında 2019-2020 sezonunda gol sevinci de yaşayamazken, konuk takım da bu süreçte 4 gol atıp kalesinde gol görmedi. Göz Göz, yeşil-siyahlılar karşısında kazanarak sezonun ilk üç puanını almak isterken, Horoz ise galibiyet serisini üç maça çıkarmanın hesaplarını yapıyor. 

Yukatel Denizlispor Süper Lig’in ilk iki haftasında Galatasaray ve Antalyaspor'u 2-0 yenerek müthiş bir başlangıç yaptı. Lig'in ilk haftalarında ise puan çıkaramayan Göztepe ile iki maçta 6 puan alan Denizlispor, yarın Ege derbisinde kozlarını paylaşacak. 

 

Süper Lig'de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan ve sırasıyla Antalyaspor'a 1-0, Beşiktaş’a da 3-0 kaybeden Göztepe, üçüncü hafta mücadelesinde ilk iki maçından da galibiyetle ayrılan Yukatel Denizlispor Süper Lig'de Galatasaray ve Antalyaspor'u 2-0 yenerek 9 yıl sonra döndüğü Süper Lig'e müthiş bir başlangıç yaptı. 31 Ağustos Cumartesi günü Göztepe ile deplasmanda oynanacak müsabakanın hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde sürdüren Denizlispor yarın İzmir'de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda deplasmanda oynayacak, Saat 21.45’te başlayacak olan Ege derbisini Suat Arslanboğa yönetecek. 

 

GÖZTEPE CAN DERDİNDE 

Zorlu karşılaşması öncesinde iki ekip, geride kalan iki haftada birbirine oldukça zıt bir performans sergiledi. Süper Lig’in ilk iki haftasında Göztepe puan alamazken, Yukatel Denizlispor ise kayıp yaşamadı. Henüz puanla tanışamayan sarı-kırmızılılar, bunun yanında 2019-2020 sezonunda gol sevinci de yaşayamazken, konuk takım da bu süreçte 4 gol atıp kalesinde gol görmedi. Göz Göz, yeşil-siyahlılar karşısında kazanarak sezonun ilk üç puanını almak isterken, Horoz ise galibiyet serisini üç maça çıkarmanın hesaplarını yapıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.