Yukatel Denizlispor Ümraniyespor ile berabere kaldı

SPOR 30.07.2019 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yukatel Denizlispor Ümraniyespor ile berabere kaldı

Süper Lig'e yükselen Yukatel Denizlispor üçüncü hazırlık maçını Ümraniyespor ile yaptı. Maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı.   Yukatel Denizlispor’un Ümraniyespor ile Afyon Zafer Stadyumunda oynadığı üçüncü hazırlık maçı 2-2 berabere sonuçlandı. Maçın ilk golünü 41.dakikada Ümraniyespor oyuncusu Riad Nauri kaydetti. 44.dakikada Bahadır Taşdelen’in attığı golle Ümraniyespor 2-0 öne geçti. Yukatel Denizlispor maçı ikinci yarıda, 62.dakikada Burak Çalık’ın ve 90.dakikada Mehmet Akyüz’ün attığı gollerle berabere bitirdi.  

Süper Lig'e yükselen Yukatel Denizlispor üçüncü hazırlık maçını Ümraniyespor ile yaptı. Maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

 

Yukatel Denizlispor’un Ümraniyespor ile Afyon Zafer Stadyumunda oynadığı üçüncü hazırlık maçı 2-2 berabere sonuçlandı. Maçın ilk golünü 41.dakikada Ümraniyespor oyuncusu Riad Nauri kaydetti. 44.dakikada Bahadır Taşdelen’in attığı golle Ümraniyespor 2-0 öne geçti. Yukatel Denizlispor maçı ikinci yarıda, 62.dakikada Burak Çalık’ın ve 90.dakikada Mehmet Akyüz’ün attığı gollerle berabere bitirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.