Yukatel GMBH'den Denizlispor'a ödeme

SPOR 08.04.2020 - 22:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yukatel GMBH'den Denizlispor'a ödeme

Yukatel Denizlispor tarafından yapılan açıklamada sezon öncesi Yukatel GMBH ile yapılan anlaşma gereği alacağı olan 1 milyon 200 bin Euro alacağından 100 bin Euro'sunu ödediği belirtildi.     Yukatel Denizlispor tarafından yapılan açıklamada sezon öncesi Yukatel GMBH ile yapılan anlaşma gereği alacağı olan 1 milyon 200 bin Euro alacağından 100 bin Euro'sunu ödediği belirtildi.  Açıklamada şunlara yer verildi; " Türk sporuna büyük destek veren Yukatel GMBH, kulübümüze destek olmayı sürdürüyor. Sezon öncesi yapılan anlaşma sonucu 1 milyon 200 bin Euro bedel ile isim ve forma sponsorumuz olan Yukatel GMBH, zor günlerimizde yanımızda olmaya devam ediyor. Yukatel, yaşanan ekonomik krizde kulübümüze destek amacıyla 2020-2021 Sezonunda ödeyeceği sponsorluk ücretinin 100 bin Euro'sunu kulübümüze göndermiştir. Kulübümüze katkıları ve bize duydukları güven için Yukatel GMBH’ye teşekkür ederiz"   

Yukatel Denizlispor tarafından yapılan açıklamada sezon öncesi Yukatel GMBH ile yapılan anlaşma gereği alacağı olan 1 milyon 200 bin Euro alacağından 100 bin Euro'sunu ödediği belirtildi.  

 

Yukatel Denizlispor tarafından yapılan açıklamada sezon öncesi Yukatel GMBH ile yapılan anlaşma gereği alacağı olan 1 milyon 200 bin Euro alacağından 100 bin Euro'sunu ödediği belirtildi.  Açıklamada şunlara yer verildi; " Türk sporuna büyük destek veren Yukatel GMBH, kulübümüze destek olmayı sürdürüyor. Sezon öncesi yapılan anlaşma sonucu 1 milyon 200 bin Euro bedel ile isim ve forma sponsorumuz olan Yukatel GMBH, zor günlerimizde yanımızda olmaya devam ediyor. Yukatel, yaşanan ekonomik krizde kulübümüze destek amacıyla 2020-2021 Sezonunda ödeyeceği sponsorluk ücretinin 100 bin Euro'sunu kulübümüze göndermiştir. Kulübümüze katkıları ve bize duydukları güven için Yukatel GMBH’ye teşekkür ederiz"   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.