Yusuf Karataş: Denizlispor Yönetimime Güveniyoruz!

SPOR 30.06.2020 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yusuf Karataş: Denizlispor Yönetimime Güveniyoruz!

Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş, Denizlispor Kulübü yönetimine olan güvenlerinin devam ettiğini belirterek, bundan sonra da desteklerini sürdüreceklerini söyledi.   Avrupa’nın önemli telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Yukatel, ana sponsoru olduğu Denizlispor’un yanı sıra Türk futboluna sağladığı katkı ile de dikkat çekiyor. Denizlili olan Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş, “Kulüp başkanı Ali Çetin ve yönetimi görevde olduğu sürece desteğimizi sürdüreceğiz” dedi. Denizlispor Kulübüne ana sponsorluğun yanı sıra göğüs reklamı ile de maddi ve manevi destek verdiklerini belirten Yusuf Karataş, “Protokole imza attığımız gün ne hissediyorsak, bugün de aynı şeyleri hissediyoruz. Denizlispor Kulübü Başkanı Sayın Ali Çetin ve yönetim kurulu görevde kaldığı sürece desteğimizi sürdürmeye kararlıyız. ,Denizlispor Kulübü ile olan ilişkimiz, imzaladığımız protokolle bağlı değil. Biz Yeşil siyahlı yönetimle gönül bağlılığı da kurduk. Sadece maddi anlamda değil, kulübün büyümesine katkı koyacak tüm projelerde yer almaya devam edeceğiz. Yukatel, hem Denizli hem de Türk futboluna olan desteğini sürdürmeye kararlı” dedi.   Denizlispor tarihinin en önemli ana sponsorluk anlaşmasına kendi dönemlerinde imza koyduklarını belirten Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin ise, “Yukatel, ana sponsorluğun yanı sıra göğüs reklamı ile de ekstra maddi kaynak sağladı. Denizlispor Kulübü yönetimi olarak Yukatel’in verdiği destek bize hem maddi hem de manevi güç verdi. Tüm dünyada etkisini sürdüren, her alanda olduğu gibi ekonomilerde de büyük hasarlara yol açan pandemi döneminde dahi, Yukatel’in tüm şartları zorlayarak verdiği destek zorlukları aşmamızda en büyük gücümüz oldu. Yukatel ile protokole attığımız imzaların dışında bir bağlılığımız var. Birlikte daha güzele yürüyeceğiz. Hemşehrimiz olan değerli kardeşim Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Karataş’a yönetim ve camiam adına teşekkür ediyorum. Denizlispor Kulübü kendisine destek çıkanları asla unutmaz” dedi.  

Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş, Denizlispor Kulübü yönetimine olan güvenlerinin devam ettiğini belirterek, bundan sonra da desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

 

Avrupa’nın önemli telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Yukatel, ana sponsoru olduğu Denizlispor’un yanı sıra Türk futboluna sağladığı katkı ile de dikkat çekiyor. Denizlili olan Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş, “Kulüp başkanı Ali Çetin ve yönetimi görevde olduğu sürece desteğimizi sürdüreceğiz” dedi. Denizlispor Kulübüne ana sponsorluğun yanı sıra göğüs reklamı ile de maddi ve manevi destek verdiklerini belirten Yusuf Karataş, “Protokole imza attığımız gün ne hissediyorsak, bugün de aynı şeyleri hissediyoruz. Denizlispor Kulübü Başkanı Sayın Ali Çetin ve yönetim kurulu görevde kaldığı sürece desteğimizi sürdürmeye kararlıyız. ,Denizlispor Kulübü ile olan ilişkimiz, imzaladığımız protokolle bağlı değil. Biz Yeşil siyahlı yönetimle gönül bağlılığı da kurduk. Sadece maddi anlamda değil, kulübün büyümesine katkı koyacak tüm projelerde yer almaya devam edeceğiz. Yukatel, hem Denizli hem de Türk futboluna olan desteğini sürdürmeye kararlı” dedi.

 

Denizlispor tarihinin en önemli ana sponsorluk anlaşmasına kendi dönemlerinde imza koyduklarını belirten Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin ise, “Yukatel, ana sponsorluğun yanı sıra göğüs reklamı ile de ekstra maddi kaynak sağladı. Denizlispor Kulübü yönetimi olarak Yukatel’in verdiği destek bize hem maddi hem de manevi güç verdi. Tüm dünyada etkisini sürdüren, her alanda olduğu gibi ekonomilerde de büyük hasarlara yol açan pandemi döneminde dahi, Yukatel’in tüm şartları zorlayarak verdiği destek zorlukları aşmamızda en büyük gücümüz oldu. Yukatel ile protokole attığımız imzaların dışında bir bağlılığımız var. Birlikte daha güzele yürüyeceğiz. Hemşehrimiz olan değerli kardeşim Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Karataş’a yönetim ve camiam adına teşekkür ediyorum. Denizlispor Kulübü kendisine destek çıkanları asla unutmaz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.