Yüzlerce çocuk Hilal Cami'de Barış Pınarı Harekatı için buluştu

DENİZLİ 13.10.2019 - 11:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yüzlerce çocuk Hilal Cami'de Barış Pınarı Harekatı için buluştu

Denizli Hilal Cami’de Sabah Namazı Çocuk Buluşmaları, programında bugün yüzlerce çocuk bir araya geldi. Barış Pınarı Harekatı dolayısı ile Türk Bayrağı açan minik eller dua için ellerini semaya açarak Mehmetçiklerimize dualar etti.   Hilal Cami tarafından her ay düzenlenen Sabah Namazı Çocuk Buluşmaları’na yüzlerce çocuk ve anne babaları katıldı. Hilal Cami İmam Hatibi Muhammet Oğuzalp öncülüğünde düzenlenen programa Eğitimci yazar Hasan Uzun’da katıldı. Sabah Namazı’na katılan çocuklara yazarın kitapları hediye edildi.     Hilal Cami’de Sabah Namazı’na katılan 700 çocuk, aileleri ve vatandaşlarla birlikte sabah namazı kılındı. Kur’an-ı Kerim okundu dualar edildi. Camiden çıkan çocuklar, Türk Bayrağı açarak Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek verdi. İmam Hatip Muhammet Oğuzalp’ın ordumuz için yaptığı duaya minik ellerini açan çocuklar hep birlikte amin dedi.     Hilal Cami İmam Hatibi Muhammet Oğuzalp; “ Seher vaktinde Sabah Namazı’na, yüzlerce çocuk akın akın şehrin dört bir köşesinden Hilal Camii’ne barış pınarları gibi yeryüzüne adaleti, emaneti, medeniyeti, sevgiyi, sevdayı Osman Gazi’nin rüyasını, Yavuz Sultan Selim’in hülyasını yeniden ihya ve inşa etmek için bir araya geldiler. Yüreklerde heyecanları, çakmak çakmak gözleri, ellerde Kur’an-ı Kerim sayfaları, dillerde gönülden dualarıyla bir tarih yazdılar. Zikrullah ile yürekler çelikleşti, dualar ile Fırat’ın Doğusuna selam gönderdiler. Hilal Camii’nin gölgesinde açılan dev bayrağımızla Mehmetçiğimize moral verdiler... Cami, çocuk, ezan, bayrak, vatan sevdasıyla biz Türkiye’yiz dediler. Hayatımız camii ile buluşmadıkça cennet nasip olmaz dediler. Ümmetin uyanışı ancak seherlerde uyanık olmakla mümkündür dediler. Teşekkürler Hilal çocuklar... Teşekkürler Hilal anne babalar... Teşekkürler nesle yatırım yapan hayırseverler... Teşekkürler çocuklarımıza istikamet çizen Eğitimci yazar Hasan Uzun... Daha nice sabah namazı çocuk buluşmalarında buluşmak duasıyla” ifadelerini kullandı.     Program sonrasında Sabah Namazı’na katılan çocuklara ve ailelerine çorba ikramında bulunuldu. Eğitimci Yazar Hasan Uzun, çocuklara hediye olarak dağıtılan kitaplarını imzaladı.        

Denizli Hilal Cami’de Sabah Namazı Çocuk Buluşmaları, programında bugün yüzlerce çocuk bir araya geldi. Barış Pınarı Harekatı dolayısı ile Türk Bayrağı açan minik eller dua için ellerini semaya açarak Mehmetçiklerimize dualar etti.

 

Hilal Cami tarafından her ay düzenlenen Sabah Namazı Çocuk Buluşmaları’na yüzlerce çocuk ve anne babaları katıldı. Hilal Cami İmam Hatibi Muhammet Oğuzalp öncülüğünde düzenlenen programa Eğitimci yazar Hasan Uzun’da katıldı. Sabah Namazı’na katılan çocuklara yazarın kitapları hediye edildi.

 

 

Hilal Cami’de Sabah Namazı’na katılan 700 çocuk, aileleri ve vatandaşlarla birlikte sabah namazı kılındı. Kur’an-ı Kerim okundu dualar edildi. Camiden çıkan çocuklar, Türk Bayrağı açarak Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek verdi. İmam Hatip Muhammet Oğuzalp’ın ordumuz için yaptığı duaya minik ellerini açan çocuklar hep birlikte amin dedi.

 

 

Hilal Cami İmam Hatibi Muhammet Oğuzalp; “ Seher vaktinde Sabah Namazı’na, yüzlerce çocuk akın akın şehrin dört bir köşesinden Hilal Camii’ne barış pınarları gibi yeryüzüne adaleti, emaneti, medeniyeti, sevgiyi, sevdayı Osman Gazi’nin rüyasını, Yavuz Sultan Selim’in hülyasını yeniden ihya ve inşa etmek için bir araya geldiler. Yüreklerde heyecanları, çakmak çakmak gözleri, ellerde Kur’an-ı Kerim sayfaları, dillerde gönülden dualarıyla bir tarih yazdılar. Zikrullah ile yürekler çelikleşti, dualar ile Fırat’ın Doğusuna selam gönderdiler. Hilal Camii’nin gölgesinde açılan dev bayrağımızla Mehmetçiğimize moral verdiler... Cami, çocuk, ezan, bayrak, vatan sevdasıyla biz Türkiye’yiz dediler. Hayatımız camii ile buluşmadıkça cennet nasip olmaz dediler. Ümmetin uyanışı ancak seherlerde uyanık olmakla mümkündür dediler. Teşekkürler Hilal çocuklar... Teşekkürler Hilal anne babalar... Teşekkürler nesle yatırım yapan hayırseverler... Teşekkürler çocuklarımıza istikamet çizen Eğitimci yazar Hasan Uzun... Daha nice sabah namazı çocuk buluşmalarında buluşmak duasıyla” ifadelerini kullandı.

 

 

Program sonrasında Sabah Namazı’na katılan çocuklara ve ailelerine çorba ikramında bulunuldu. Eğitimci Yazar Hasan Uzun, çocuklara hediye olarak dağıtılan kitaplarını imzaladı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.