Zafer Gazozu’nun sahibi Muammer Özdemir vefat etti

DENİZLİ 29.11.2018 - 10:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Zafer Gazozu’nun sahibi Muammer Özdemir vefat etti

Denizli’nin en önemli meşrubat markalarından olan Zafer Gazozu’nun sahibi Muammer Özdemir hayatını kaybetti.   Zafer Gazozu'na babası Mustafa Lütfü Özdemir'den sonra değer katan 84 yaşındaki Muammer Özdemir, yaşlılığa bağlı sağlık problemleri nedeni ile bugün vefat etti.   Muammer Özdemir’in cenazesi Cumartesi günü Öğle Namazı’na müteakip, Ulu Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Kayıhan Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

Denizli’nin en önemli meşrubat markalarından olan Zafer Gazozu’nun sahibi Muammer Özdemir hayatını kaybetti.

 

Zafer Gazozu'na babası Mustafa Lütfü Özdemir'den sonra değer katan 84 yaşındaki Muammer Özdemir, yaşlılığa bağlı sağlık problemleri nedeni ile bugün vefat etti.

 

Muammer Özdemir’in cenazesi Cumartesi günü Öğle Namazı’na müteakip, Ulu Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Kayıhan Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.