Zahide teyzeye belediye sahip çıtı

YAŞAM 23.12.2016 - 08:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Zahide teyzeye belediye sahip çıtı

denizli haber / denizli 20 haber / Zahide teyzeye belediye sahip çıtı

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, dün akşam saatlerinde Kelekçi mahallesinde Zahide Acar'a ait evde çıkan yangın bölgesinde incelemede bulundu.   Belediye Meclis üyesi Ramazan Acar ve mahalle muhtarı Ali Çelik ile birlikte Zahide teyzeye geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Şevkan, gerekli desteğin Belediye tarafından yapılacağını söyledi.   BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALT YAPIDA SONA YAKLAŞTI    Acıpayam Belediyesi birçok mahallede itfaiyenin, ambulansın giremediği yolları genişletme çalışmaları yaptı. İlçeye bağlı Kelekçi mahallesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi alt yapıyı tamamen değiştirme çalışmalarında sona yaklaştı. Büyükşehir Belediyesi alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra Acıpayam Belediyesi tarafından üst yapı çalışmaları başlatılacak.   DAR YOLLAR AÇILACAK    Dün akşam saatlerinde Kelekçi mahallesinde meydana gelen yangında da yolların dar olmasından dolayı itfaiye ekiplerince sıkıntılar yaşandığı ifade eden Başkan Şevkan, daha fazla büyük sıkıntıların yaşanmaması için özellikle itfaiyenin ve ambulansın girmediği yolları tamamen açacaklarını ifade etti.       
denizli haber / denizli 20 haber / Zahide teyzeye belediye sahip çıtı

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, dün akşam saatlerinde Kelekçi mahallesinde Zahide Acar'a ait evde çıkan yangın bölgesinde incelemede bulundu.

 

Belediye Meclis üyesi Ramazan Acar ve mahalle muhtarı Ali Çelik ile birlikte Zahide teyzeye geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Şevkan, gerekli desteğin Belediye tarafından yapılacağını söyledi.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALT YAPIDA SONA YAKLAŞTI 

 

Acıpayam Belediyesi birçok mahallede itfaiyenin, ambulansın giremediği yolları genişletme çalışmaları yaptı. İlçeye bağlı Kelekçi mahallesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi alt yapıyı tamamen değiştirme çalışmalarında sona yaklaştı. Büyükşehir Belediyesi alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra Acıpayam Belediyesi tarafından üst yapı çalışmaları başlatılacak.

 

DAR YOLLAR AÇILACAK 

 

Dün akşam saatlerinde Kelekçi mahallesinde meydana gelen yangında da yolların dar olmasından dolayı itfaiye ekiplerince sıkıntılar yaşandığı ifade eden Başkan Şevkan, daha fazla büyük sıkıntıların yaşanmaması için özellikle itfaiyenin ve ambulansın girmediği yolları tamamen açacaklarını ifade etti. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.