Zerrin Özer'den Denizlispor'a destek!

SPOR 13.01.2019 - 11:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Zerrin Özer'den Denizlispor'a destek!

Türk Pop Müziği'nin beş divasından biri olarak anılan ünlü sanatçı Zerrin Özer, konser için geldiği Denizli’de, Denizspor’a destek vererek “O Sene Bu Sene” dedi. Denizli'ye konser için gelen ünlü sanatçı, konakladığı Konak Rezidans Otel'in işletme sorumlusu Sedat Kaya ile birlikte kameraların karşısına geçerek Denizlispor'un şampiyonluğuna olan inancını dile getirdi.     Denizlispor'un bu sezon şampiyonluk yolunda ilerlemesi ile dillerden düşemyen sloganını ünlü pop sanatçısı Zerrin Özer, "O Sene Bu Sene" diyerek sözlerine başlayan ünlü sanatçı, "göreceksiniz Denizlispor şampiyon olacak. O kupa bu şehre gelecek" diyerek Denizlispor'a olan sevgisini dile getirdi.    

Türk Pop Müziği'nin beş divasından biri olarak anılan ünlü sanatçı Zerrin Özer, konser için geldiği Denizli’de, Denizspor’a destek vererek “O Sene Bu Sene” dedi.

Denizli'ye konser için gelen ünlü sanatçı, konakladığı Konak Rezidans Otel'in işletme sorumlusu Sedat Kaya ile birlikte kameraların karşısına geçerek Denizlispor'un şampiyonluğuna olan inancını dile getirdi.

 

 

Denizlispor'un bu sezon şampiyonluk yolunda ilerlemesi ile dillerden düşemyen sloganını ünlü pop sanatçısı Zerrin Özer, "O Sene Bu Sene" diyerek sözlerine başlayan ünlü sanatçı, "göreceksiniz Denizlispor şampiyon olacak. O kupa bu şehre gelecek" diyerek Denizlispor'a olan sevgisini dile getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.