Zeybekci'den uçuş müjdesi!

06.06.2016 - 16:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Zeybekci'den uçuş müjdesi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 1 Haziran itibari ile iptal edilen İstanbul-Denizli gece uçuşlarının yeniden başlayacağı müjdesini verdi.

Denizli Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman KOCASERT, Türk Hava Yollarının 1 Haziran itibari ile iptal edilen İstanbul – Denizli gece uçuşu ile, Denizli – İstanbul erken uçuşlarının yeniden başlayacağı bilgisini paylaştı. Kocasert: “Müjdeyi Sayın Bakanımızdan Aldık” Kocasert açıklamasında şunları söyledi: “Bilindiği üzere, Denizli platformu olarak söz konusu seferlerin kalktığını öğrendiğimiz andan itibaren gerekli mercilere başvurularımızı gerçekleştirmiştik. Başta iş dünyası olmak üzere, Denizli açısından son derece önemli olan bu uçuşların kalkması açıkçası bizleri üzmüştü. Haziran başından bu yana ortaya çıkan durumun olumsuz etkilerini yaşamaya başlamıştık. Gerek bizler, gerekse yurt dışından gelen misafirlerimiz, uçak saatlerinin uygun olmayışından dolayı zaman kaybetmeye başladılar. Son durumda, konu ile yakından ilgilenen Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin de katkıları ile müjdeli haberi ilk olarak bizzat kendisinden aldık. Denizli Platformu olarak desteklerinden ötürü kendisine müteşekkiriz.” Yeni sefer saatlerinin, kısa süre sonra netleşmesi bekleniyor. 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 1 Haziran itibari ile iptal edilen İstanbul-Denizli gece uçuşlarının yeniden başlayacağı müjdesini verdi.

Denizli Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman KOCASERT, Türk Hava Yollarının 1 Haziran itibari ile iptal edilen İstanbul – Denizli gece uçuşu ile, Denizli – İstanbul erken uçuşlarının yeniden başlayacağı bilgisini paylaştı.

Kocasert: “Müjdeyi Sayın Bakanımızdan Aldık”

Kocasert açıklamasında şunları söyledi: “Bilindiği üzere, Denizli platformu olarak söz konusu seferlerin kalktığını öğrendiğimiz andan itibaren gerekli mercilere başvurularımızı gerçekleştirmiştik. Başta iş dünyası olmak üzere, Denizli açısından son derece önemli olan bu uçuşların kalkması açıkçası bizleri üzmüştü. Haziran başından bu yana ortaya çıkan durumun olumsuz etkilerini yaşamaya başlamıştık. Gerek bizler, gerekse yurt dışından gelen misafirlerimiz, uçak saatlerinin uygun olmayışından dolayı zaman kaybetmeye başladılar.

Son durumda, konu ile yakından ilgilenen Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin de katkıları ile müjdeli haberi ilk olarak bizzat kendisinden aldık. Denizli Platformu olarak desteklerinden ötürü kendisine müteşekkiriz.”

Yeni sefer saatlerinin, kısa süre sonra netleşmesi bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.