Zeybekçi gönüllerde yer edindi

SİYASET 10.07.2018 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Zeybekçi gönüllerde yer edindi

Yeni hükümet sistemiyle birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin son Ekonomi bakanı olan Nihat Zeybekçi’nin ülkeye ve Denizli’ye yaptığı hizmetlerle gönüllerde yer edindiğini dile getirdi.   Türkiye ve Denizli’ye yaptığı sayısız hizmetlerle başarısını perçinlemiş olan Nihat Zeybekçi’nin bu ilin büyük bir değeri olduğunu belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Nihat Zeybekci’nin, 2004 yılında Denizli Belediye Başkanlığı ile başladığı siyasi yaşamında 3 dönem milletvekilliği ile 61, 62, 63 ve 65’nci hükümetlerde Ekonomi Bakanlığı görevi ile Denizli’nin en uzun süre görev yapan bakanı unvanını sığdırdığını vurguladı. Denizli Sevdalısı Bakan Zeybekçi’nin sayesinde Denizli’nin hak ettiğini aldığını ve hep 1 numaralı masada olduğunu söyleyen Başkan Filiz, “ Yeni Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile birlikte Ekonomi Bakanlığı da Gümrük Bakanlığıyla birleştirilerek Ticaret Bakanlığı’na dönüştü. Zeybekçi’de Türkiye Cumhuriyeti’nin son ekonomi bakanı olarak tarihe geçti. Makamlar gelip geçicidir. Makam sevdalısı değil dava insanı Denizli ve Ülke sevdalısı bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi’nin Denizlimize kattığı değerler kazandırdığı  projeler yaptığı hizmetler bakidir. Beraber yürüdüğümüz bu kutlu yolda onun tabiriyle, ‘Denizli hak ettiğini alacak.’  Allaha şükür bugüne kadar aldı. Denizli bakanımız sayesinde hep bir adım önde oldu. Nihat Zeybekçi'nin, Ekonomi Bakanlığı gibi önemli bir bakanlığın başında olması bizim için gurur ve heyecan verici bir durum idi. Bakanımız, görevi boyunca yapmış olduğu hizmetlerle şehrimiz ve ülkemiz adına önemli işlerin altına imza atmıştır. Bizlere bu gururu yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.   “Zeybekçi için bir veda değil, bir başlangıçtır”   Zeybekçi’nin yeni kabine de olmayışını bir veda olarak değil, yeni bir başlangıç olarak gördüğünü dile getiren Filiz, “Bu sebepten dolayı Bakanımızı sevenler üzülmesin, bu bir ayrılık değildir. Bu kutlu davada verilen molaya sevinenler ise boşuna sevinmesin çünkü Denizli ve Sayın Bakanımız Nihat Zeybekçi ayrılmaz bir bütündür.  Zeybekçi ile Denizli hep güçlü olmuştur. Ne bu sevda biter, ne de Denizlimiz için büyük bir şans olan Nihat Zeybekçi sevgisi sona erer.  Bu vesile ile yeni oluşan kabinenin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Rabbim yeni ve güçlü Türkiye’mizin yolunu açık etsin” diye konuştu.

Yeni hükümet sistemiyle birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin son Ekonomi bakanı olan Nihat Zeybekçi’nin ülkeye ve Denizli’ye yaptığı hizmetlerle gönüllerde yer edindiğini dile getirdi.

 

Türkiye ve Denizli’ye yaptığı sayısız hizmetlerle başarısını perçinlemiş olan Nihat Zeybekçi’nin bu ilin büyük bir değeri olduğunu belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Nihat Zeybekci’nin, 2004 yılında Denizli Belediye Başkanlığı ile başladığı siyasi yaşamında 3 dönem milletvekilliği ile 61, 62, 63 ve 65’nci hükümetlerde Ekonomi Bakanlığı görevi ile Denizli’nin en uzun süre görev yapan bakanı unvanını sığdırdığını vurguladı. Denizli Sevdalısı Bakan Zeybekçi’nin sayesinde Denizli’nin hak ettiğini aldığını ve hep 1 numaralı masada olduğunu söyleyen Başkan Filiz, “ Yeni Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile birlikte Ekonomi Bakanlığı da Gümrük Bakanlığıyla birleştirilerek Ticaret Bakanlığı’na dönüştü. Zeybekçi’de Türkiye Cumhuriyeti’nin son ekonomi bakanı olarak tarihe geçti. Makamlar gelip geçicidir. Makam sevdalısı değil dava insanı Denizli ve Ülke sevdalısı bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi’nin Denizlimize kattığı değerler kazandırdığı  projeler yaptığı hizmetler bakidir. Beraber yürüdüğümüz bu kutlu yolda onun tabiriyle, ‘Denizli hak ettiğini alacak.’  Allaha şükür bugüne kadar aldı. Denizli bakanımız sayesinde hep bir adım önde oldu. Nihat Zeybekçi'nin, Ekonomi Bakanlığı gibi önemli bir bakanlığın başında olması bizim için gurur ve heyecan verici bir durum idi. Bakanımız, görevi boyunca yapmış olduğu hizmetlerle şehrimiz ve ülkemiz adına önemli işlerin altına imza atmıştır. Bizlere bu gururu yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Zeybekçi için bir veda değil, bir başlangıçtır”

 

Zeybekçi’nin yeni kabine de olmayışını bir veda olarak değil, yeni bir başlangıç olarak gördüğünü dile getiren Filiz, “Bu sebepten dolayı Bakanımızı sevenler üzülmesin, bu bir ayrılık değildir. Bu kutlu davada verilen molaya sevinenler ise boşuna sevinmesin çünkü Denizli ve Sayın Bakanımız Nihat Zeybekçi ayrılmaz bir bütündür.  Zeybekçi ile Denizli hep güçlü olmuştur. Ne bu sevda biter, ne de Denizlimiz için büyük bir şans olan Nihat Zeybekçi sevgisi sona erer.  Bu vesile ile yeni oluşan kabinenin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Rabbim yeni ve güçlü Türkiye’mizin yolunu açık etsin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.