Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’na Bir Tuğla da Hayırsever Bahaettin Sert’den

EĞİTİM 06.11.2018 - 14:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’na Bir Tuğla da Hayırsever Bahaettin Sert’den

Denizlili Hayırseverlerimiz tarafından imece usulü yaptırılacak olan Pamukkale Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’nun yapımına bir destek de Hayırsever Bahaettin Sert’den geldi. Hayırsever Sert; okulun yapımı için 168 bin lira yardımda bulundu.   Valilik Makamında gerçekleşen protokol imza törenine; ValiHasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever Bahaettin Sert katıldı.   Denizli’nin hayırseverlik alanında Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Vali Hasan Karahan, eğitime verilen desteğin önemine vurgu yaparak; Hayırsever Bahaettin Sert’e Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’na katkılarından dolayı teşekkür etti.   Konuşmaların ardından Denizli eğitimine destek protokolü Vali Hasan Karahan ve Hayırsever Bahaettin Sert tarafından imzalandı.   Pamukkale İlçesi Zeytinköy Mahallesinde toplam 4.419 m² inşaat alanına  sahip olan okul; 24 derslik, bodrum+zemin+3 kat ve konferans salonundan oluşacak. Okulun yapımı için hayırsever 168 bin lira katkıda bulundu.

Denizlili Hayırseverlerimiz tarafından imece usulü yaptırılacak olan Pamukkale Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’nun yapımına bir destek de Hayırsever Bahaettin Sert’den geldi. Hayırsever Sert; okulun yapımı için 168 bin lira yardımda bulundu.

 

Valilik Makamında gerçekleşen protokol imza törenine; ValiHasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever Bahaettin Sert katıldı.

 

Denizli’nin hayırseverlik alanında Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Vali Hasan Karahan, eğitime verilen desteğin önemine vurgu yaparak; Hayırsever Bahaettin Sert’e Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’na katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından Denizli eğitimine destek protokolü Vali Hasan Karahan ve Hayırsever Bahaettin Sert tarafından imzalandı.

 

Pamukkale İlçesi Zeytinköy Mahallesinde toplam 4.419 m² inşaat alanına  sahip olan okul; 24 derslik, bodrum+zemin+3 kat ve konferans salonundan oluşacak. Okulun yapımı için hayırsever 168 bin lira katkıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.