ÖĞ-DER’den Online Mekke’nin Fethi konferansı

DENİZLİ 25.12.2020 - 16:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

ÖĞ-DER’den Online Mekke’nin Fethi konferansı

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Denizli Şubesi tarafından 30 Aralık Çarşamba akşamı Saat 21.00’da Online olarak Mekke’nin Fethi Konferansı ve Ezgi gecesi Programı düzenlenecek.   Programın 30 Aralık Çarşamba günü akşam saat 21.00’de gerçekleştirileceğini belirten Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş, herkesi programı takip etmeye davet etti. Program hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Ahmet Geniş şu ifadeleri kullandı; Bizler Şuurlu Öğretmenler Derneği mensupları olarak bu coğrafyanın harcının İslam olduğuna, bu toprakları bize yurt yapan anlayışın fetih ruhu olduğuna inanıyoruz. Fetih ruhunu nesillerimize anlatmak için var gücümüzle çalışmalar da yürütüyoruz. Bu bağlamda İnsanımızı kültür emperyalizminin yanında değil, fetih ruhunun yanında durmaya çağıyoruz. 30 Aralık Çarşamba günü akşamı Saat 21.00’da tüm halkımızı çocukları ile birlikte Online düzenleyecek olduğumuz Mekke’nin Fethi Konferansına ve Ezgi gecesine davet ediyoruz. Programımız, Dünya Kur’an Okuma Birincisi Ayasofya Camii Müezzini Alpcan Çelik’ten Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp Hilal Camii İmam Hatibi Muhammed Oğuzalp Hocamızın konuşması ile devam edecek ve son olarak İslami Müzik grubu Grup Kıyam’ın canlı konser performansı ile sona erecektir” diye konuştu

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Denizli Şubesi tarafından 30 Aralık Çarşamba akşamı Saat 21.00’da Online olarak Mekke’nin Fethi Konferansı ve Ezgi gecesi Programı düzenlenecek.

 

Programın 30 Aralık Çarşamba günü akşam saat 21.00’de gerçekleştirileceğini belirten Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş, herkesi programı takip etmeye davet etti.

Program hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Ahmet Geniş şu ifadeleri kullandı; Bizler Şuurlu Öğretmenler Derneği mensupları olarak bu coğrafyanın harcının İslam olduğuna, bu toprakları bize yurt yapan anlayışın fetih ruhu olduğuna inanıyoruz. Fetih ruhunu nesillerimize anlatmak için var gücümüzle çalışmalar da yürütüyoruz. Bu bağlamda İnsanımızı kültür emperyalizminin yanında değil, fetih ruhunun yanında durmaya çağıyoruz.

30 Aralık Çarşamba günü akşamı Saat 21.00’da tüm halkımızı çocukları ile birlikte Online düzenleyecek olduğumuz Mekke’nin Fethi Konferansına ve Ezgi gecesine davet ediyoruz. Programımız, Dünya Kur’an Okuma Birincisi Ayasofya Camii Müezzini Alpcan Çelik’ten Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp Hilal Camii İmam Hatibi Muhammed Oğuzalp Hocamızın konuşması ile devam edecek ve son olarak İslami Müzik grubu Grup Kıyam’ın canlı konser performansı ile sona erecektir” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.