19 Mayıs 102. yılında coşkuyla kutlanacak

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.05.2021 - 17:31, Güncelleme: 17.05.2021 - 17:31
 

19 Mayıs 102. yılında coşkuyla kutlanacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı bu yılda koronavirüs önlemleri nedeniyle sınırlı etkinliklerle ancak aynı coşkuyla, şükran ve gururla kutlanacak.

Bu sene 102. yıldönümü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı bir kez daha pandemi gölgesinde geçecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize edeceği kutlama programının sınırlı sayıda katılımcıyla, sosyal mesafe kurallarına uygun ve online etkinliklerle kutlanacağı bildirildi.  19 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da yapılacak resmi kutlamada Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleşecek. Tedbirler kapsamında az sayıda genç ve milli sporcu da kutlamalara eşlik edecek. BİSİKLETÇİLER ŞEHİR TURU YAPACAK Kutlamalar kapsamında geçtiğimiz sene olduğu gibi satranç ve dart branşlarda online turnuvalar gerçekleşecek. Denizli Bisiklet Takımı günün anlam ve önemine ilişkin şehir turu gerçekleştirecek. ATATÜRK STADYUMUNDA 19.19’DA İSTİKLAL MARŞI 19 Mayıs Çarşamba akşamı saatler 19.19’u gösterdiğinde Denizli Atatürk Stadyumunda sınırlı sayıda genç ve sporcu ile 19 Mayıs konulu kısa bir koreografi yapılacak. Saygı duruşu ve Stat hoparlörlerinden yankılanacak İstiklal Marşının ardından, Atatürk’ün sevdiği halk danslarından olan Zeybek oyunu icra edilecek. İBANOĞLU “102 YILLIK GURURA, EKSİLMEYECEK COŞKUYA SAHİBİZ” 19 Mayıs 1919 tarihinin yolumuzu aydınlatan, kurtuluş mücadelemizin ilk adımının atıldığı şanlı bir mazi olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, gençlere armağan edilen bu bayramı ve gurur duyacağımız daha nice zaferleri bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tarih sayfalarına sığdıramayacağımız şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla andıklarını söyledi. Salgın tedbirleri dolayısıyla gençlerle meydanlarda bir arada olamasalar da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının coşku ve heyecanını yürekten hissettiklerini söyleyen İbanoğlu, Denizlili gençlerin ve Türk Halkının bayramını kutladı.   19 MAYIS PROGRAMI PROGRAM 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı- Resmi Programı Çelenk Sunma Töreni Tarih: 19 Mayıs 2021 Çarşamba Saat: 10.00 Yer: Atatürk Anıtı- Valilik Önü Program Akışı -Atatürk Anıtına Gençlik Spor İl Müd. çelenginin sunulması -Saygı duruşu ve İstiklal Marşı -Gönüllü genç konuşması -Günün anlam ve önemine dair Gençlik ve Spor İl Müdürü Konuşması -Atatürk ve Gençlik Bisiklet Turu.  ( Start verilmesi) Akşam Programı -Saat 19.19’da Denizli Atatürk Stadyumunda sporcular tarafından İstiklal Marşının okunması, - Sarı Zeybek oyunu  
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı bu yılda koronavirüs önlemleri nedeniyle sınırlı etkinliklerle ancak aynı coşkuyla, şükran ve gururla kutlanacak.

Bu sene 102. yıldönümü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı bir kez daha pandemi gölgesinde geçecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize edeceği kutlama programının sınırlı sayıda katılımcıyla, sosyal mesafe kurallarına uygun ve online etkinliklerle kutlanacağı bildirildi. 

19 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da yapılacak resmi kutlamada Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleşecek. Tedbirler kapsamında az sayıda genç ve milli sporcu da kutlamalara eşlik edecek.

BİSİKLETÇİLER ŞEHİR TURU YAPACAK

Kutlamalar kapsamında geçtiğimiz sene olduğu gibi satranç ve dart branşlarda online turnuvalar gerçekleşecek. Denizli Bisiklet Takımı günün anlam ve önemine ilişkin şehir turu gerçekleştirecek.

ATATÜRK STADYUMUNDA 19.19’DA İSTİKLAL MARŞI

19 Mayıs Çarşamba akşamı saatler 19.19’u gösterdiğinde Denizli Atatürk Stadyumunda sınırlı sayıda genç ve sporcu ile 19 Mayıs konulu kısa bir koreografi yapılacak. Saygı duruşu ve Stat hoparlörlerinden yankılanacak İstiklal Marşının ardından, Atatürk’ün sevdiği halk danslarından olan Zeybek oyunu icra edilecek.

İBANOĞLU “102 YILLIK GURURA, EKSİLMEYECEK COŞKUYA SAHİBİZ”

19 Mayıs 1919 tarihinin yolumuzu aydınlatan, kurtuluş mücadelemizin ilk adımının atıldığı şanlı bir mazi olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, gençlere armağan edilen bu bayramı ve gurur duyacağımız daha nice zaferleri bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tarih sayfalarına sığdıramayacağımız şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla andıklarını söyledi. Salgın tedbirleri dolayısıyla gençlerle meydanlarda bir arada olamasalar da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının coşku ve heyecanını yürekten hissettiklerini söyleyen İbanoğlu, Denizlili gençlerin ve Türk Halkının bayramını kutladı.

 

19 MAYIS PROGRAMI

PROGRAM

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı- Resmi Programı

Çelenk Sunma Töreni

Tarih: 19 Mayıs 2021 Çarşamba

Saat: 10.00

Yer: Atatürk Anıtı- Valilik Önü

Program Akışı

- Atatürk Anıtına Gençlik Spor İl Müd. çelenginin sunulması

-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

-Gönüllü genç konuşması

-Günün anlam ve önemine dair Gençlik ve Spor İl Müdürü Konuşması

- Atatürk ve Gençlik Bisiklet Turu.  ( Start verilmesi)

Akşam Programı

-Saat 19.19’da Denizli Atatürk Stadyumunda sporcular tarafından İstiklal Marşının okunması,

- Sarı Zeybek oyunu

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.