19 Mayıs, 103. yılında Denizli’de coşkuyla kutlanmaya başladı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.05.2022 - 11:55, Güncelleme: 19.05.2022 - 11:55
 

19 Mayıs, 103. yılında Denizli’de coşkuyla kutlanmaya başladı

Denizli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı resmi kutlama programı Atatürk Anıtı önüne konulan çelenk sunumuyla başladı.

Bu yıl 103. yıldönümü kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Denizli Valiliği koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda kutlanmaya başladı. 19 Mayıs Perşembe günü (bugün) saat 09.30’da resmi kutlamada Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu yapılarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kutlamaların devamında günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Öğrenciler tarafından şiir okundu, halk oyunları, spor hareketleri yapıldı. Valilik önünde başlayan kortejde Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde protokol, gençler, sporcular ve vatandaşlarında katıldığı yürüyüş 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar devam etti. Yürüyüşte 103 metre uzunluğunda hazırlanan Türk Bayrağını tüm sporcular birlikte taşıdı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Denizli’de gün içerisinde çeşitli etkinliklerle devam edecek.
Denizli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı resmi kutlama programı Atatürk Anıtı önüne konulan çelenk sunumuyla başladı.

Bu yıl 103. yıldönümü kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Denizli Valiliği koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda kutlanmaya başladı. 19 Mayıs Perşembe günü (bugün) saat 09.30’da resmi kutlamada Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu yapılarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Kutlamaların devamında günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Öğrenciler tarafından şiir okundu, halk oyunları, spor hareketleri yapıldı. Valilik önünde başlayan kortejde Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde protokol, gençler, sporcular ve vatandaşlarında katıldığı yürüyüş 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar devam etti. Yürüyüşte 103 metre uzunluğunda hazırlanan Türk Bayrağını tüm sporcular birlikte taşıdı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Denizli’de gün içerisinde çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.