2020'ye Saatler Kala Nikahlandılar

KÜLTÜR 31.12.2019 - 16:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

2020'ye Saatler Kala Nikahlandılar

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde 2020 yılına saatler kala birbirlerini çok seven çift, belediye başkanlığı nikah memuruna baş vurarak resmi nikah kıydılar.     Çameli’de bu yılın son nikahını kıydıran çift olan Hatice Kaya ve Sülayman Bakan oldu. nikahta çiftler, bir ömür boyu sürecek birliktelikleri için ’Evet’ diyerek, 2020 yılına evli olarak girmenin heyecanını yaşadı.     2020'YE EVLİ OLARAK GİRECEĞİM   2019 yılının son gününde dünya evine giren Hatice ve Sülayman Bakan , "Bugün dünya evine girmekten dolayı çok mutluyum. 2019 yılına bekarlığa veda ediyorum. 2020 yılına evli olarak gireceğim. Onun için çok mutluyum’’ dedi.   EVLENDİĞİM İÇİN MUTLUYUM   Dünya evine giren Hatice Bakan ise, "Yılın son gününe, evli olarak veda ediyoruz. Yeni yıla evli olarak girmek istedik. Evlendiğim için mutluyum" diye konuştu.  

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde 2020 yılına saatler kala birbirlerini çok seven çift, belediye başkanlığı nikah memuruna baş vurarak resmi nikah kıydılar.  

 

Çameli’de bu yılın son nikahını kıydıran çift olan Hatice Kaya ve Sülayman Bakan oldu. nikahta çiftler, bir ömür boyu sürecek birliktelikleri için ’Evet’ diyerek, 2020 yılına evli olarak girmenin heyecanını yaşadı.

 

 

2020'YE EVLİ OLARAK GİRECEĞİM

 

2019 yılının son gününde dünya evine giren Hatice ve Sülayman Bakan , "Bugün dünya evine girmekten dolayı çok mutluyum. 2019 yılına bekarlığa veda ediyorum. 2020 yılına evli olarak gireceğim. Onun için çok mutluyum’’ dedi.

 

EVLENDİĞİM İÇİN MUTLUYUM

 

Dünya evine giren Hatice Bakan ise, "Yılın son gününe, evli olarak veda ediyoruz. Yeni yıla evli olarak girmek istedik. Evlendiğim için mutluyum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.