3 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 5 gözaltı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2021 - 09:21, Güncelleme: 30.09.2021 - 09:21
 

3 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 5 gözaltı

Denizli’nin de aralarında bulunduğu Manisa merkezli 3 ilde FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen operasyonda Bylock kullandığı tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY’ye yönelik operasyon düzenlendi. FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyet yürüten, büfe/ankesör ardışık aranması tespit edilen ve örgütün kripto haberleşme programı olan Bylock kullandığı tespit edilen 5 şüpheli şahsa yönelik Manisa merkezi ve Kula ilçesi ile İstanbul ve Denizli yapılan eş zamanlı operasyonda; F.K., M.K., İ.Ş., A.S.A., M.Ü. olmak üzere 5 kişi yakalandı. 5 şüphelinin ikametlerinde yapılan aramada suç ve suç unsuru olabileceği değerlendirilen dijital materyallere el konuldu. Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin işlemlerine devam ediliyor.
Denizli’nin de aralarında bulunduğu Manisa merkezli 3 ilde FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen operasyonda Bylock kullandığı tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY’ye yönelik operasyon düzenlendi. FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyet yürüten, büfe/ankesör ardışık aranması tespit edilen ve örgütün kripto haberleşme programı olan Bylock kullandığı tespit edilen 5 şüpheli şahsa yönelik Manisa merkezi ve Kula ilçesi ile İstanbul ve Denizli yapılan eş zamanlı operasyonda; F.K., M.K., İ.Ş., A.S.A., M.Ü. olmak üzere 5 kişi yakalandı.

5 şüphelinin ikametlerinde yapılan aramada suç ve suç unsuru olabileceği değerlendirilen dijital materyallere el konuldu. Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin işlemlerine devam ediliyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.