“32. Şiirini Al da Gel/Denizli Şiir Günü” Yapıldı.

SANAT (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.02.2022 - 14:04, Güncelleme: 07.02.2022 - 14:04
 

“32. Şiirini Al da Gel/Denizli Şiir Günü” Yapıldı.

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği’nin (Yaz-Ar Bir) Şiirini Al Da Gel 32. Denizli Şiir Günü’nde Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi buram buram şiir ve türkü koktu. Birbirinden güzel şiir ve türküler etkinliğe katılanlara adeta bahar havası yaşattı.

Yaz-Ar Bir (Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği) yine duygulandırdı, hüzünlendirdi ve coşturdu. Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi 1. Kat 4 nolu salonda “Şiirini Al da Gel 32. Şiir Günü” etkinliğini sürdüren Yaz-Ar Bir’in şair ve bağlama üstatları görsel bir şölene daha imza attılar. Yaz-Ar Bir Genel Başkanı Abdülkadir Uslu’nun şehir dışında olması nedeniyle, Genel Başkan Yardımcısı Hüsamettin Tat’ın yaptığı etkinlik konuşmasında şiir günleri ve eğitim çalışmalarının yanı sıra, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve yine Mart ayında gerçekleştirilecek Buharkent Anadolu Lisesi etkinliğine dikkat çekildi. Hüsamettin Tat etkinlik salonunu kendilerine tahsis eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a da teşekkür etti. Açılış konuşmasından sonra programa geçildi. Programın sunumunu Yönetim Kurulu Üyesi Şair Yazar Ali Tuluk gerçekleştirdi. 32. Denizli Şiir Günü’ne katılan ve şiirlerini okuyan şairler şu isimlerden oluştu : “Hüsamettin Tat, Mehmet Aslan, Yaşar Aydınlık, Ahmet Çölgeçen, Bayram Günel, Enver Bilki, Musa Soyuçok, Ali Tuluk, Mehmet Gökçe, Ahmet Özdaş, Sami Şimşek, Şerif Ulu, Çınar Gür, Yusuf Kabukçu, Muzaffer Kılıç, İsmail Gökçe, Mehmet Akdağoğlu, Süleyman Ulutürk, Özlem Gündoğdu, Mehmet Dağal, Sevim Say, Hüdayi Türköz, Hüseyin Say, Şahin Taşkın, Mustafa Öz. Şair Yazar ve türkülerin billur sesi Mehmet Dağal ile Şerif Ulu’nun söylediği türkülere etkinliğe katılanlar da eşlik etti. Etkinlik sonrası katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi. Şair ve yazarlar 5 Mart Cumartesi günü yapılacak olan 33. Şiirini Al da Gel/ Denizli Şiir Günü etkinliğinde buluşmak üzere sözleşirken, unutulmaz bir güne daha imza attılar.
Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği’nin (Yaz-Ar Bir) Şiirini Al Da Gel 32. Denizli Şiir Günü’nde Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi buram buram şiir ve türkü koktu. Birbirinden güzel şiir ve türküler etkinliğe katılanlara adeta bahar havası yaşattı.

Yaz-Ar Bir (Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği) yine duygulandırdı, hüzünlendirdi ve coşturdu.

Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi 1. Kat 4 nolu salonda “Şiirini Al da Gel 32. Şiir Günü” etkinliğini sürdüren Yaz-Ar Bir’in şair ve bağlama üstatları görsel bir şölene daha imza attılar.

Yaz-Ar Bir Genel Başkanı Abdülkadir Uslu’nun şehir dışında olması nedeniyle, Genel Başkan Yardımcısı Hüsamettin Tat’ın yaptığı etkinlik konuşmasında şiir günleri ve eğitim çalışmalarının yanı sıra, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve yine Mart ayında gerçekleştirilecek Buharkent Anadolu Lisesi etkinliğine dikkat çekildi.

Hüsamettin Tat etkinlik salonunu kendilerine tahsis eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a da teşekkür etti.

Açılış konuşmasından sonra programa geçildi.

Programın sunumunu Yönetim Kurulu Üyesi Şair Yazar Ali Tuluk gerçekleştirdi.

32. Denizli Şiir Günü’ne katılan ve şiirlerini okuyan şairler şu isimlerden oluştu : “Hüsamettin Tat, Mehmet Aslan, Yaşar Aydınlık, Ahmet Çölgeçen, Bayram Günel, Enver Bilki, Musa Soyuçok, Ali Tuluk, Mehmet Gökçe, Ahmet Özdaş, Sami Şimşek, Şerif Ulu, Çınar Gür, Yusuf Kabukçu, Muzaffer Kılıç, İsmail Gökçe, Mehmet Akdağoğlu, Süleyman Ulutürk, Özlem Gündoğdu, Mehmet Dağal, Sevim Say, Hüdayi Türköz, Hüseyin Say, Şahin Taşkın, Mustafa Öz.

Şair Yazar ve türkülerin billur sesi Mehmet Dağal ile Şerif Ulu’nun söylediği türkülere etkinliğe katılanlar da eşlik etti.

Etkinlik sonrası katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

Şair ve yazarlar 5 Mart Cumartesi günü yapılacak olan 33. Şiirini Al da Gel/ Denizli Şiir Günü etkinliğinde buluşmak üzere sözleşirken, unutulmaz bir güne daha imza attılar.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.