36 Rakibini Geçerek Şampiyon Oldu

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.10.2021 - 13:52, Güncelleme: 07.10.2021 - 13:52
 

36 Rakibini Geçerek Şampiyon Oldu

Geçtiğimiz hafta sonu Hatay’da yapılan sezonun son yarışında kürsüye çıkmayı başaran Mustafa Tekin ve Süleyman Urcu, 8-9 Ekim Tarihlerinde Bosna Hersek’te yapılacak Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programında yer alan sezonun son müsabakası olan “Türkiye Şampiyonası Hatay Kriteryum Yarışları” na Hatay ev sahipliği yaptı. 36 sporcunun katıldığı Gençler kategorisinde Mustafa Tekin, tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye birincisi olmayı başardı.37 sporcunun katıldığı Büyükler kategorisinde ise Süleyman Urcu, profesyonel lisansa sahip sporcuların arkasından çizgiyi 3. geçen isim oldu. “BAŞARIYI DENİZLİ’MİZE ARMAĞAN EDİYORUZ” Antrenör Hakan Yıldırım yarış sonrası yaptığı açıklamada, “Bu sezon katıldığımız tüm yarışlarda kürsüye çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mustafa ve Süleyman, Avrupa ve Dünya Şampiyonası kadrosunda da yer alıyordu fakat organizasyonu yapan Belçika ve İtalya’nın ülkemize uyguladığı pandemi tedbirleri sebebiyle Milli Takımımız katılamamıştı. Bosna Hersek’te yapılacak Balkan Şampiyonasına sporcularımızın katılması bizleri çok sevindirdi. Bu güzel başarıyı Denizli’mize armağan ediyoruz” dedi.
Geçtiğimiz hafta sonu Hatay’da yapılan sezonun son yarışında kürsüye çıkmayı başaran Mustafa Tekin ve Süleyman Urcu, 8-9 Ekim Tarihlerinde Bosna Hersek’te yapılacak Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programında yer alan sezonun son müsabakası olan “Türkiye Şampiyonası Hatay Kriteryum Yarışları” na Hatay ev sahipliği yaptı. 36 sporcunun katıldığı Gençler kategorisinde Mustafa Tekin, tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye birincisi olmayı başardı.37 sporcunun katıldığı Büyükler kategorisinde ise Süleyman Urcu, profesyonel lisansa sahip sporcuların arkasından çizgiyi 3. geçen isim oldu.



“BAŞARIYI DENİZLİ’MİZE ARMAĞAN EDİYORUZ”
Antrenör Hakan Yıldırım yarış sonrası yaptığı açıklamada, “Bu sezon katıldığımız tüm yarışlarda kürsüye çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mustafa ve Süleyman, Avrupa ve Dünya Şampiyonası kadrosunda da yer alıyordu fakat organizasyonu yapan Belçika ve İtalya’nın ülkemize uyguladığı pandemi tedbirleri sebebiyle Milli Takımımız katılamamıştı. Bosna Hersek’te yapılacak Balkan Şampiyonasına sporcularımızın katılması bizleri çok sevindirdi. Bu güzel başarıyı Denizli’mize armağan ediyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.