50 Okula 50 Laboratuar Kampanyası 7. imza AYDEM'den

DENİZLİ 09.08.2018 - 11:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

50 Okula 50 Laboratuar Kampanyası 7. imza AYDEM'den

Denizli'de Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim sloganı ile başlatılan 50 okula 50 laboratuar kapsamında 7. protokol imzalandı. Projeye bu seferki destek AYDEM'den geldi.

“Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim” sloganıyla başlatılan 50 Okula 50 Laboratuar Kampanyası kapsamında Sınıf Laboratuarı yapımı için hayırsever AYDEM Elektrik Perakende Satış A.Ş. adına Ertuğrul Ergüden ve Zafer Kocaköse  ile Valimiz Hasan Karahan’ın da katılımıyla protokol imza töreni gerçekleştirildi.   Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol törenine; Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever AYDEM Elektrik Perakende Satış A.Ş. adına Ertuğrul Ergüden ve Zafer Kocaköse  katıldı.   Vali Hasan Karahan da okullarda öğrenci aktivitesini en üst düzeye çıkarma hedefiyle başlatılan 50 Okula 50 Laboratuar Kampanyasının önemine vurgu yaparak, Hayırsever AYDEM Elektrik Perakende Satış A.Ş. adına Ertuğrul Ergüden ve Zafer Kocaköse’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.  
Denizli'de Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim sloganı ile başlatılan 50 okula 50 laboratuar kapsamında 7. protokol imzalandı. Projeye bu seferki destek AYDEM'den geldi.

“Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim” sloganıyla başlatılan 50 Okula 50 Laboratuar Kampanyası kapsamında Sınıf Laboratuarı yapımı için hayırsever AYDEM Elektrik Perakende Satış A.Ş. adına Ertuğrul Ergüden ve Zafer Kocaköse  ile Valimiz Hasan Karahan’ın da katılımıyla protokol imza töreni gerçekleştirildi.

 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol törenine; Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever AYDEM Elektrik Perakende Satış A.Ş. adına Ertuğrul Ergüden ve Zafer Kocaköse  katıldı.

 

Vali Hasan Karahan da okullarda öğrenci aktivitesini en üst düzeye çıkarma hedefiyle başlatılan 50 Okula 50 Laboratuar Kampanyasının önemine vurgu yaparak, Hayırsever AYDEM Elektrik Perakende Satış A.Ş. adına Ertuğrul Ergüden ve Zafer Kocaköse’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.