6 gündür kayıp kadından sevindirici haber

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.07.2021 - 07:35, Güncelleme: 01.07.2021 - 07:35
 

6 gündür kayıp kadından sevindirici haber

Denizli’de en son evinden çıkarken bavul ile ayrıldığı öğrenilen alzheimer hastası 70 yaşındaki Müesser Kancı’dan, sevindirici haber geldi.

Merkezefendi ilçesi İlbade Mahallesi’nde ikamet eden Alzheimer hastası 70 yaşındaki Müesser Kancı’dan Cuma gününden buyana haber alınamıyordu. Alzheimer hastası kadın 6 günün ardından Buldan İlçesi’nde bulundu. Ailesinin tüm aramalarına rağmen bulunamayan Kancı için polise kayıp ihbarında bulunuldu. Yerel basında da kayıp haberlerine yer verilen Müesser Kancı’dan sevindirici haber Buldan’dan geldi. Günlerdir aranan Kancı, kız Serap Uğur’a teslim edildi.
Denizli’de en son evinden çıkarken bavul ile ayrıldığı öğrenilen alzheimer hastası 70 yaşındaki Müesser Kancı’dan, sevindirici haber geldi.

Merkezefendi ilçesi İlbade Mahallesi’nde ikamet eden Alzheimer hastası 70 yaşındaki Müesser Kancı’dan Cuma gününden buyana haber alınamıyordu. Alzheimer hastası kadın 6 günün ardından Buldan İlçesi’nde bulundu.

Ailesinin tüm aramalarına rağmen bulunamayan Kancı için polise kayıp ihbarında bulunuldu. Yerel basında da kayıp haberlerine yer verilen Müesser Kancı’dan sevindirici haber Buldan’dan geldi. Günlerdir aranan Kancı, kız Serap Uğur’a teslim edildi.

Çorum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.