7 Bin Bebek Kucağına Doğdu

SAĞLIK (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.01.2022 - 10:10, Güncelleme: 24.01.2022 - 10:10
 

7 Bin Bebek Kucağına Doğdu

Denizli’de 7 binin üzerinde hamilenin doğumunu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nuray Aydın, 20. Yılını doğumunu yaptırdığı anne ve bebekleri ile birlikte pasta keserek kutladı. Kutlamaya Nuray Aydın’ın doğumunu gerçekleştirdiği 20 yaşındaki İsmail Kordon da annesi Gökcen hanım ile birlikte katıldı.

Dünya’nın en kutsal sıfatlarından birisi annelik. Bebeklerin dünyaya gelmesine aracılık eden kadın doğum uzmanları da şüphesiz çok kutsal bir mesleği icra ediyorlar. 32 yıllık doktor olan ve 20 yıl önce Denizli’nin ilk özel kadın doğum muayenehanelerinden birini hizmete açan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nuray Aydın, 20. Yılını; ekibi, doğumuna girdiği anneler ve çocukları ile birlikte pasta keserek kutladı. Doğumuna girdiği anneler ve manevi bebekleriyle sarılıp hasret gideren ve sohbet eden Nuray Aydın,  aralarındaki iletişimi hiç kesmediklerini belirterek , büyük bir aile olduklarını ve yıllardır hepsiyle görüşmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Doğumunu Yaptırdığı Bebek Boyunu Geçti Yoğun dönemlerinde ayda 40 civarında doğum gerçekleştiren ve bugüne kadar Denizli’de 7 binin üzerinde doğuma giren Nuray Aydın’ın 20. Yıl kutlaması ilginç görüntülere de sahne oldu. Kutlamaya Aydın’ın 20 yıl önce doğumunu gerçekleştirdiği ve şimdi 20 yaşında olan İsmail kordon da annesi Gökcen Kordon ile birlikte katıldı. Nuray Aydın’ın elini öpen İsmail Kordon doktoruyla birlikte 20. Yıl pozu verdi. Kutlamaya doğumunu Nuray Aydın’ın gerçekleştirdiği ve aralarında birkaç günlük bebeklerin de olduğu farklı yaş gruplarından pek çok çocuk ve bebek katıldı. Muayenehanesini açtıktan 6 ay sonra Gökçen Kordon’un doğumuna girdiğini ifade eden Dr. Nuray Aydın,  İsmail’in doğumundan bir hafta sonra kendisinin de doğum yaptığını belirterek çocuklarının aynı dönemde büyüdüğünü, İsmail ve annesiyle ara ara görüştüklerini ve bağlarını hiç koparmadıklarını dile getirdi. Türkiye’de tıp fakültesini bitirdikten sonra Almanya’da Kadın doğum uzmanlığını ve Meme Cerrahisi uzmanlığı ihtisası yapan Op, Dr. Nuray Aydın, bugüne kadar aralarında üçüz ve ikiz gebeliklerin de olduğu binlerce doğumu gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Gebelik Okulu ve Suda Doğum Denizli’de sezaryen sonrası vajinal doğum uygulamasını ilk gerçekleştiren doktorlardan ol an Op. Dr. Nuray Aydın, gebeleri doğal doğuma teşvik etmesi ve zorunlu olmadığı sürece sezaryen doğuma karşı çıkması ile tanınıyor. Nuray Aydın’ın, gebeleri doğuma hazırlamak için 2015 yılında açtığı “Denizli Doğal Doğum”  gebelik okulunda anne adayları eşleri ile birlikte doğuma hazırlanıyor. Doğuma hazırlık kurslarında; nefes egzersizleri, emzirme eğitimi, doğum korkusunu yenme gibi konular ele alınıyor. Ayrıca hamilelik süreci ve doğum esnasında anne adayına birebir ebe desteği sağlanıyor.  Aydın, anne adaylarının yeni tercihi olan suda doğumu da yine 2015 yılından beri başarıyla uyguluyor.
Denizli’de 7 binin üzerinde hamilenin doğumunu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nuray Aydın, 20. Yılını doğumunu yaptırdığı anne ve bebekleri ile birlikte pasta keserek kutladı. Kutlamaya Nuray Aydın’ın doğumunu gerçekleştirdiği 20 yaşındaki İsmail Kordon da annesi Gökcen hanım ile birlikte katıldı.

Dünya’nın en kutsal sıfatlarından birisi annelik. Bebeklerin dünyaya gelmesine aracılık eden kadın doğum uzmanları da şüphesiz çok kutsal bir mesleği icra ediyorlar. 32 yıllık doktor olan ve 20 yıl önce Denizli’nin ilk özel kadın doğum muayenehanelerinden birini hizmete açan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nuray Aydın, 20. Yılını; ekibi, doğumuna girdiği anneler ve çocukları ile birlikte pasta keserek kutladı.

Doğumuna girdiği anneler ve manevi bebekleriyle sarılıp hasret gideren ve sohbet eden Nuray Aydın,  aralarındaki iletişimi hiç kesmediklerini belirterek , büyük bir aile olduklarını ve yıllardır hepsiyle görüşmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Doğumunu Yaptırdığı Bebek Boyunu Geçti

Yoğun dönemlerinde ayda 40 civarında doğum gerçekleştiren ve bugüne kadar Denizli’de 7 binin üzerinde doğuma giren Nuray Aydın’ın 20. Yıl kutlaması ilginç görüntülere de sahne oldu. Kutlamaya Aydın’ın 20 yıl önce doğumunu gerçekleştirdiği ve şimdi 20 yaşında olan İsmail kordon da annesi Gökcen Kordon ile birlikte katıldı. Nuray Aydın’ın elini öpen İsmail Kordon doktoruyla birlikte 20. Yıl pozu verdi. Kutlamaya doğumunu Nuray Aydın’ın gerçekleştirdiği ve aralarında birkaç günlük bebeklerin de olduğu farklı yaş gruplarından pek çok çocuk ve bebek katıldı.

Muayenehanesini açtıktan 6 ay sonra Gökçen Kordon’un doğumuna girdiğini ifade eden Dr. Nuray Aydın,  İsmail’in doğumundan bir hafta sonra kendisinin de doğum yaptığını belirterek çocuklarının aynı dönemde büyüdüğünü, İsmail ve annesiyle ara ara görüştüklerini ve bağlarını hiç koparmadıklarını dile getirdi.

Türkiye’de tıp fakültesini bitirdikten sonra Almanya’da Kadın doğum uzmanlığını ve Meme Cerrahisi uzmanlığı ihtisası yapan Op, Dr. Nuray Aydın, bugüne kadar aralarında üçüz ve ikiz gebeliklerin de olduğu binlerce doğumu gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Gebelik Okulu ve Suda Doğum

Denizli’de sezaryen sonrası vajinal doğum uygulamasını ilk gerçekleştiren doktorlardan ol an Op. Dr. Nuray Aydın, gebeleri doğal doğuma teşvik etmesi ve zorunlu olmadığı sürece sezaryen doğuma karşı çıkması ile tanınıyor.

Nuray Aydın’ın, gebeleri doğuma hazırlamak için 2015 yılında açtığı “Denizli Doğal Doğum”  gebelik okulunda anne adayları eşleri ile birlikte doğuma hazırlanıyor. Doğuma hazırlık kurslarında; nefes egzersizleri, emzirme eğitimi, doğum korkusunu yenme gibi konular ele alınıyor. Ayrıca hamilelik süreci ve doğum esnasında anne adayına birebir ebe desteği sağlanıyor.  Aydın, anne adaylarının yeni tercihi olan suda doğumu da yine 2015 yılından beri başarıyla uyguluyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.